Ποιος έκλεψε την καρδιά της Kylie Minogue!

Ποιος έκλεψε την καρδιά της Kylie Minogue! | tlife.gr

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η μικροσκοπική σταρ της μουσικής σκηνής Kylie Minogue, η οποία μετά από πολλά ερωτικά «ναυάγια» καταφέρνει να βρει τον πραγματικό έρωτα στο πρόσωπο του αγαπημένου της Andrés Velencoso Segura.

Οι δυο τους φαίνεται πως τα πηγαίνουν πολύ καλά και η 41χρoνη τραγουδίστρια είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, πιστεύοντας ότι ζει ένα όμορφο παραμύθι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το γνωστό μοντέλο είναι εξ’ ίσου ερωτευμένο με την λαμπερή Kylie. Σε συνέντευξη που είχε δώσει, άλλωστε στο ισπανικό περιοδικό «Vanity Fair», είχε αποκαλύψει πόσο όμορφα έχει περάσει αυτούς τους 19 μήνες στο πλευρό της σταρ και εξήγησε πως ένα απλό φλέρτ εξελίχθηκε σε αγάπη. «Τώρα καταλαβαίνω ότι έχει να κάνει με το να θέλεις να μοιράζεσαι τα πάντα. Να τηλεφωνήσεις στην γυναίκα που αγαπάς και να της πεις τι τρως, για τη φωτογράφηση που πήγε καλά ή να ακούσεις απλά το γέλιο της», λέει ο Andrés.

Η Kylie είχε γνωρίσει το 32χρόνων μοντέλο στη διάρκεια των γυρισμάτων για τη διαφήμηση του αντρικού αρώματος «Inverse». Από εκείνη τη στιγμή , οι φωτογράφοι άρχισαν να τους απαθανατίζουν αγκαλιά στο Παρίσι.

Ο Andrés, που αυτήν την περίοδο έχει συμβόλαιο με το Emporio Armani και τη Lacoste, αποκαλύπτει ότι μπορεί τα πολλά ταξίδια και των δυο για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις να τους κρατούν για κάποιο χρόνο μακριά, αλλά αυτό δυναμώνει περισσότερο τη σχέση τους.

Τέλος, το γνωστό μοντέλο αναφέρει ότι θαυμάζει την αγαπημένη του για την επιτυχία της, αλλά και για τον ενθουσιασμό της στη δουλειά. «Είναι μια καλλιτέχνης γεμάτη ενθουσιασμό. Το λατρεύει αυτό που κάνει, γι’ αυτό είναι τόσο σπουδαία!», αναφέρει ο Andrés.


Η Kylie Minogue με τον αγαπημένο της Andrés.

Δείτε τη να τραγουδάει το νέο της single «All The Lovers» στα μουσικά βραβεία Ιταλίας το Σάββατο στο «Arena di Verona»

READ more