Ποιος κριτής του “Dancing” θα το… ρίξει στο χορό αυτή την εβδομάδα και ποιος παρουσιαστής μας ετοιμάζει εμφάνιση – έκπληξη;

Ημιτελικός χωρίς εκπλήξεις γίνεται; Δεν γίνεται ! Ετσι, οι Αντεννικοί δεν έχουν κάτσει με σταυρωμένα χέρια και έχουν φροντίσει να μας ετοιμάσουν για το live αυτής της Κυριακής πράγματα και θάματα !

Αρχικά να πούμε, πως η Αγγελική Ηλιάδη θα κάνει τελικά την εμφάνισή της αυτή την Κυριακή, όμως, δεν θα είναι η μοναδική λαμπερή παρουσία. Στο “Dancing with the stars” ετοιμάζεται να εισβάλλει και ένας παρουσιαστής ο ο οποίος είναι αγαπητός σε όλους τόσο για την… τρέλα του, όσο και για το ταμπεραμέντο του.

Ο λόγος; Ο λόγος για τον ταλαντούχο Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος πήσθηκε από τους υπευθύνους και έτσι δέχτηκε κι αυτός να φορέσει τα παπούτσια του χορού και μάλιστα; Εχει ξεκινήσει ,ήδη, πρόβες και μάλιστα, πρόβες εντατικότατες, μιας και θέλει με αυτή την εμφάνισή του να μας εκπλήξει όλους.

Στο παρκέ ,όμως, αναμένεται να βρεθεί κι ένα μέλος της κριτικής επιτροπής και όχι αυτό δεν θα είναι η Γκαλένα Βελίκοβα, αλλά ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ για τα μάτια μας μόνο θα ιδρώσει ξανά και ο περσινός νικητής του σόου και φετινός συμπαρουσιαστής, Αργύρης Αγγέλου !

Read More

And More