Πωλείται ο Σκορπιός;

Η Χριστίνα Ωνάση είχε πει ότι θα πουλήσει το Σκορπιό αλλά πέρασαν πολλά χρόνια χωρίς να συμβεί τίποτα. Οι φήμες όμως φούντωσαν πέρσι το καλοκαίρι, όταν δημοσιεύματα ανέφεραν την πρόθεση της Αθηνάς, μοναδικής κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση, να πουλήσει τον Σκορπιό. Είναι γεγονός ότι η εγγονή του Έλληνα κροίσου έχει να επισκεφτεί το νησί που αποτελούσε το καταφύγιο του Έλληνα επιχειρηματία, για πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alter, χτες το μεσημέρι κατέφθασαν στο νησί 15 επιχειρηματίες από την Βραζιλία, με τη συνοδεία ενός εκ των διαχειριστών της περιουσίας της χρυσής κληρονόμου. Τα μέτρα ασφαλείας είχαν ενισχυθεί και στην περιοχή απαγορεύτηκε η προσάραξη πλωτών, αλλά και η παρουσία επισκεπτών όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια.

Το προσωπικό είχε ενημερωθεί για την άφιξη των “εκλεκτών” καλεσμένων και όλα ήταν στην εντέλεια. Τελικά, οι καλεσμένοι μετέβησαν στο νησί, δεν παρέμειναν όμως για πολύ και αρκέστηκαν στο να βγάλουν μερικές φωτογραφίες και να περιηγηθούν στους χώρους.

Πρόσωπο από το περιβάλλον της Αθηνάς, διέψευσε τα νέα σενάρια πώλησης του Σκορπιού, αν και οι κάτοικοι στο γειτονικό Νυδρί είναι πεποισμένοι για το αντίθετο. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι θα ήταν προτιμότερο το νησί να περάσει σε άλλα χέρια, με την ελπίδα πως έτσι θα αποκτήσει και πάλι κάτι την παλιά του αίγλη.