“Πόλεμος” ανάμεσα στη Soula Glamorous και την Κρίστεν από το My Style Rocks!

“Πόλεμος” έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην διαδικτυακή προσωπικότητα Soula Glamorous και την Κρίστεν Λεωτσάκου από το My Style Rocks. Αφορμή η χθεσινή εμφάνιση της παίκτριας στο show μόδας, όπου φαίνεται πως η 28χρονη επέλεξε να φορέσει ρούχο από γνωστή εταιρεία fast fashion, παρά το γεγονός ότι η ίδια δηλώνει οπαδός της «θετικής μόδας», ντύνεται δηλαδή αποκλειστικά με μεταχειρισμένα ρούχα ή ρούχα που έχουν φτιαχτεί από οικολογικά υλικά.

Η Soula Glamorous ανακάλυψε ότι το ρούχο είναι από συγκεκριμένο μαγαζί, από το οποίο η Κρίστεν έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν ψωνίζει και την… “δίκασε”! Η 28χρονη παίκτρια όμως δεν το άφησε να πέσει κάτω και μέσα από τα Instagram Stories της επιβεβαίωσε ότι το ρούχο ήταν από ένα τέτοιο μαγαζί, ωστόσο το είχε δανειστεί από μια φίλη της. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως όλοι μας έχουμε τέτοια ρούχα στη ντουλάπα μας και δεν έχει νόημα να τα πετάμε, αλλά δεν πρόκειται να πάει να αγοράσει.

Από την άλλη η Soula Glamorous συνέχισε να τη δικάζει, καθώς στην ουσία άλλα λέει και… άλλα κάνει! Μέσα από τα Instagram Stories, η μία απάντησε στην άλλη…

Εσύ τι γνώμη έχεις για την Κρίστεν;

Read More

And More