Πόλεμος στο Ισραήλ – Andrew Lambrou: Συγκλονιστικές στιγμές για τον εκπρόσωπο της Κύπρου στην Eurovision

Περισσότεροι από 1.100 είναι οι νεκροί μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ το Σάββατο, με ορμητήριο τη Λωρίδα της Γάζας. Η αγωνία μάλιστα κορυφώθηκε μέχρι να επιστρέψουν πίσω στη χώρα μας δεκάδες Έλληνες τουρίστες που βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στην εμπόλεμη ζώνη.

Στο Ισραήλ  βρισκόταν και ο Andrew Lambrou, ο οποίος εκπροσώπησε πέρσι την Κύπρο στην Eurovision. Ο νεαρός τραγουδιστής έδωσε το παρών σε ένα μεγάλο πάρτι με καλεσμένους διάφορους σταρ του ευρωπαϊκού διαγωνισμού, όταν ξέσπασε ο πόλεμος.

Ο Andrew Lambrou στάθηκε τυχερός και βρήκε πτήση για να επιστρέψει στην Αθήνα, μετά τις συγκλονιστικές εικόνες που είδε στο Ισραήλ.

«Γεια σε όλους! Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα που μου στέλνετε αν είμαι καλά. Γυρνάω στην Αθήνα, είμαι πολύ τυχερός που η πτήση μου δεν ακυρώθηκε και είμαι ασφαλής. Σας παρακαλώ όλους να μείνετε ασφαλείς, με τις οικογένειες σας. Αυτό είναι τρελό, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι συμβαίνει. Είναι 5 το πρωί και τώρα μπαίνω σε άλλη πτήση» είπε ο τραγουδιστής στα social media.

 

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Read More

And More