Πολιτικά… μαγειρέματα για τον Εκτορα Μποτρίνι !

Τι κι αν οι περισσότεροι για να μην σας πω όλοι και φανώ υπερβολική δεν θέλουν αυτή την εποχή να έχουν καμία, μα καμία σχέση με την πολιτική ; Τι κι αν οι περισσότεροι στο άκουσμα λέξεων όπως… “πολιτική” και “Ευρώπη” παθαίνουν ναυτία και ανεβάζουν τεταρταίο πυρετό; Ε, υπάρχει και κάποιος που είπε να κάνει την διαφορά και να αποφάσισε να αποκτήσει στενή, στενότατη σχέση με την πολιτική και τα… πολιτικά μαγειρέματα !

Ο λόγος; Ο λόγος για τον Εκτορα Μποτρίνι που απ ΄ότι μαθαίνω στην πολιτική λέει “ναι” με την… καλή έννοια ! Τι εννοώ μ ΄αυτό; Μην πάει ο νους σας στο κακό… Ο γνωστός chef ούτε πολιτεύεται, ούτε μπλεγμένος σε πολιτικά μαγειρέματα βρίσκεται με την κακή έννοια !

Απλώς, ο Εκτορας ανοίγει τα φτερά του για Ευρωπαική καριέρα, η οποία θα έχει άρωμα πολιτικής. Βλέπετε, ο καταξιωμένος chef επιλέχτηκε μετά από διαγωνισμό που έγινε στις Βρυξέλλες για τα γεύματα των υπουργών Εξωτερικών και των πρωθυπουργών των χωρών-μελών της ένωσης στις Συνόδους Κορυφής κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης !

Read More

And More