Πολυπλατινένιος ο Γ. Τσαλίκης! Δες ποιοι βρέθηκαν στην απονομή

Πολυπλατινένιος ο Γ. Τσαλίκης! Δες ποιοι βρέθηκαν στην απονομή | tlife.gr
Μια ξεχωριστή βραδιά με πολύ κέφι, μουσική και εκπλήξεις απόλαυσαν χθες όσοι βρέθηκαν στο Σιδεράδικο Summer και το μεγάλο πάρτυ του “Λάμψη” στην παραλία.
Ο Λευτέρης Πανταζής, ο Stan και ο Γιώργος Τσαλίκης ανέβηκαν στη σκηνή για μια μοναδική Live εμφάνιση που ξεσήκωσε όλους όσους βρέθηκαν εκεί. Ανάμεσά τους συναντήσαμε τον οικοδεσπότη της βραδιάς Μάκη Πουνέντη, τον Γιώργο Παπαδόπουλο, την Ελένη Χατζίδου, τον Γιάννη Σπαλιάρα και πολλού άλλους.

Highlight της βραδιάς ήταν η απονομή του πλατινένιου cd single του Γιώργου Τσαλίκη για τις μαντινάδες και το τραγούδι “Δεν σου κάνω τον Άγιο” που κυκλοφόρησαν με την εφημερίδα “Παραπολιτικά”.

Ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος, ο Γιώργος ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν κοντά του και τον στήριξαν. Ο ίδιος, μάλιστα μετά το τέλος της βραδιάς έγραψε και το δικό του μήνυμα στους φίλους του στο twitter: “Μια γεμάτη μέρα μόλις τελείωσε! Η βραδιά ήταν καταπληκτική σ’ ένα τεράστιο κατάμεστο Σιδεραδικο στην παραλία. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμησατε, σε όλους τους συνεργάτες μου, στους δημιουργούς των τραγουδιών μας… Πολυπλατινενιος ειναι ο καλλιτέχνης που έχει τον κόσμο δίπλα του… Όχι με το καδράκι της απονομής. Αισθάνομαι χαρούμενος που η παρέα μας μεγαλώνει… Το καδρακι πήρε τη θέση του στον τοίχο. Η αγάπη σας όμως, είναι αυτή που φουλαρει την καρδιά μου… Συνεχίζουμε δυνατά”.
Δες φωτογραφίες:

Λευτέρης Πανταζής

Stan

Γιώργος Τσαλίκης

Γιώργος Τσαλίκης, Μάκης Πουνέντης

Γιάννης Σπαλιάρας

Ελένη Χατζίδου

Stan

Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάκης Πουνέντης

Μάκης Πουνέντης, Stan, Γιώργος Παπαδόπουλος

Γιώργος Τσαλίκης, Μάκης Πουνέντης

READ more