Πόπη Τσαπανίδου: Η αινιγματική ανάρτηση στο Instagram – «Σαν να μεσολάβησε μια ολόκληρη ζωή…»

Η Πόπη Τσαπανίδου μπορεί να μην βρίσκεται πια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ωστόσο, είναι αρκετά ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, από όπου φροντίζει να επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η παρουσιάστρια μοιράζεται κατά καιρούς διάφορες φωτογραφίες από την προσωπική ζωή της, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που δίνει συμβουλές ψυχολογικού χαρακτήρα μέσα από το προφίλ της.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, είπε μία διαφορετική “καλημέρα” στους followers της, καθώς ένιωσε την ανάγκη να εκφράσει τα συναισθήματά της αναφορικά με την αίσθηση του χρόνου. Έτσι, δημοσίευσε μια φωτογραφία που έβγαλε πριν λίγες μέρες, όπως αποκάλυψε, γράφοντας στη λεζάντα που την συνόδευε ένα μακροσκελές μήνυμα σχετικά με τη μεγάλη σημασία που έχει να ζούμε το παρόν.

«Αυτή η φωτογραφία, βγήκε πριν μερικές εβδομάδες. Νοιώθω όμως σαν να πέρασαν χρόνια. Σαν να μεσολάβησε μια ολόκληρη ζωή από εκείνο το κλικ μέχρι σήμερα. Κι άλλες φορές η μέρα, οι εβδομάδες, κυλάνε τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνω να ανασάνω. Νεράκι που κυλάει ο χρόνος. Δώστε του λοιπόν αξία. Κάντε σημαντικό κάθε λεπτό, κάθε στιγμή. Πως; Με τα να είστε εκεί. Παρόντες. Με όλες σας τις αισθήσεις. Αυτή τη στιγμή, ΤΩΡΑ, δείτε τι υπάρχει γύρω σας και εντοπίστε πέντε όμορφα πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους. Ακούστε τους ήχους που σας συνοδεύουν στο ξεκίνημα της ημέρας σας. Ξεχωρίστε τις μυρωδιές. Απολαύστε την γεύση του αγαπημένου σας καφέ, αγκαλιάστε τον εαυτό σας και πείτε του πως όλα θα πάνε καλά. Να είστε εδώ. Τώρα. Έτσι ο χρόνος αποκτά αξία και ο άνθρωπος ζωή. Καλημέρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια που συγκέντρωσε η ανάρτησή της ήταν χιλιάδες.

Read More

And More