Πόπη Τσαπανίδου: Η δημόσια στήριξη στον Γιώργο Καπουτζίδη

Λίγα 24ωρα νωρίτερα έτρεξαν μαζί στο 10ο Greece Race For Cure δείχνοντας ότι τους ενώνει μια όμορφη φιλία. Αυτό επιβεβαιώνει και η στήριξη της Πόπης Τσαπανίδου στον Γιώργο Καπουτζίδη και όσα είπε στον αέρα του “Ελλάδα έχεις Ταλέντο”.

Με αφορμή την εμφάνιση του Γιώργου Θωμόπουλου από την Πάτρα, που ανέβηκε στη σκηνή του Ελλάδα έχεις Ταλέντο και είπε ένα δικό του ραπ τραγούδι για το bullying, ο Γιώργος Καπουτζίδης πήρε τον λόγο και μίλησε με συγκλονιστικά λόγια γι’ αυτή τη μάστιγα της κοινωνίας μας. Δεν δίστασε, μάλιστα, να αναφερθεί και στην προσωπική του ζωή, τονίζοντας πως ο ίδιος είναι ένα “διαφορετικό παιδί”, ωστόσο, η δυνατή προσωπικότητά του δεν άφησε κανέναν να του κάνει bullying.

Η παρουσιάστρια στήριξε τον Γιώργο κάνοντας μία ανάρτηση στο instagram της. “Αυτή είναι η τηλεόραση που θα έπρεπε να κάνουμε”, σημείωσε

Με αφορμή αυτό βέβαια ξέσπασε από την άλλη μεριά μία “κόντρα” του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ απάντησε στις δηλώσεις του δημοσιογράφου με τον δικό του τρόπο.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις το χρονικό της κόντρας

” Το ζητούμενο ήταν να αντιδράσει κάποιος! Το ζητούμενο είναι να αντιδρούμε. Στο πρώτο ομοφοβικό ή ρατσιστικό σχόλιο που ακούμε, όποιο κι αν είναι το εργασιακό ή το κοινωνικό μας περιβάλλον”, έγραψε ανάμεσα σε άλλα ο Γιώργος Καπουτζίδης δίνοντας τη δική του εκδοχή σε όσα ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή “Το πρωινό”.

Read More

And More