Πόπη Τσαπανίδου: “Όταν χωρίζεις ή πεθαίνει ο άντρας σου η πρώτη σου αίσθηση είναι ότι καταστράφηκε η ζωή σου”

Καθημερινά δίνει τον παλμό της επικαιρότητας μέσα από την εκπομπή Live U και το Star Channel η Πόπη Τσαπανίδου και τις υπόλοιπες ώρες ασχολείται με το site της στο οποίο έχει και συντροφιά τις τρεις κόρες της. Η δημοσιογράφος μίλησε για την καθημερινότητά της στο περιοδικό Hello! αλλά και για τις δύκολες στιγμές που πέρασαν.

Μόνο το κομμάτι της ενημέρωσης σε ενδιέφερε ή είχες σκεφτεί και τον τομέα της ψυχαγωγίας;

«Ανέκαθεν μ’ενδιέφερε η ενημέρωση. Υπήρξε όμως, μία περίοδος στη ζωή μου που κάποιοι πίστεψαν ότι θα μπορούσα να δοκιμαστώ και στην ψυχαγωγία. Ήταν η εποχή που δούλεψα με τη Ρίκα Βαγιάνη στην εκπομπή «10 με 2», στη δημόσια τηλεόραση. Ουσιαστικά, αυτό ήταν το πρώτο infotainment της ελληνικής τηλεόρασης. Το έκανα, αν και δεν ένιωθα άνετα μέσα σ’ αυτό. Ίσως, αν είχα τότε άλλη επιλογή επαγγελματική, να μην το είχα τολμήσει. Εκείνα τα δυόμισι χρόνια που συνεργαστήκαμε με τη Ρίκα, ήταν από τα καλύτερα σχολεία που πέρασα στη δουλειά. Τότε έμαθα να περπατάω στο πλατό, να στέκομαι μπροστά στις κάμερες, να είμαι πιο χαλαρή στο φακό».

Η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε και για τη στροφή, που έκανε στο στυλ της με την πάροδο των χρόνων.
«Η αλήθεια είναι πως σ’αυτή την εκπομπή φόρεσα για πρώτη φορά φούστα στη ζωή μου! Πίστευα πάντα ότι ήταν πολύ αδύνατες οι γάμπες μου για να φορέσω φούστα! Εκείνη την περίοδο, λοιπόν, οι συνεργάτες και η Ρίκα μ’ επεισαν να το κάνω. Τότε ήταν σαν να έγινε μέσα μου ένα κλικ, ξαφνικά απελευθερώθηκα από τους όποιους ενδοιασμούς ή αναστολές είχα και άρχισα να ντύνομαι πιο θηλυκά, όχι μόνο στην εκπομπή, αλλά και στη ζωή μου. Στο ξεκίνημα της καριέρας μου επεδίωκα και ήθελα η ίδια να κρύβω τη θηλυκότητα μου, για ν’αποφύγω τις κακοτοπιές. Δεν έχασα τίποτα! Και τι έγινε; Φοράω τώρα τα τακούνια και τις φούστες».

Ήταν δύσκολη περίοδος όταν ήταν κι οι τρεις (κόρες) στην εφηβεία;
«Μίλησα πολύ για το παρελθόν μου κι επειδή ήταν μια φάση πολύ δύσκολη, αφήνω κάθε φορά μια πικρή αίσθηση. Η ζωή μου δεν ήταν γεμάτη μόνο πίκρες, αλλά και χαρές. Κι αυτό είναι που θέλω να κρατήσουν οι μητέρες που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους. Οι γυναίκες που η ζωή τους άλλαξε προς αυτή τη δύσκολη φάση… εντελώς αυθόρμητα μου βγαίνει να πω ότι ‘’καταστράφηκε η ζωή τους’’. Δυστυχώς έτσι νιώθεις όταν χωρίζεις ή πεθαίνει ο άντρας σου. Η πρώτη σου αίσθηση είναι ότι καταστράφηκε η ζωή σου και ότι δεν θα μπορέσεις ποτέ ξανά να σταθείς στα πόδια σου. Ο λόγος, λοιπόν, για τον οποίο αναφέρομαι σ’αυτή τη φάση της ζωής μου, είναι επειδή θέλω να καταλάβουν αυτές οι γυναίκες πως τίποτα δεν αλλάζει για πάντα. Είναι μια δύσκολη περίοδος που παλεύεται και μπορείς να πας παρακάτω.»

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε πέντε χρόνια από τώρα;
Ξέρεις τι πραγματικά θέλω; Να μπορώ σε πέντε χρόνια από τώρα, να κάνω ό,τι πραγματικά θέλω. Αυτό θα ‘ χει σίγουρα διαδίκτυο μέσα. Την τηλεόραση την αγαπώ κι εύχομαι να συνεχίσει να μ΄ αγαπά κι αυτή. Εδώ κι αν θέλει “δυο για το ταγκό”… (Γέλια)

Διάβασε περισσότερα στο Hello! που κυκλοφορεί!

Read More

And More