Πόπη Τσαπανίδου: Περιγράφει πως έμαθε για την εγκυμοσύνη της κόρης της

Καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε στο Πρωινό η Πόπη Τσαπανίδου και δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης της κόρης της την οποία αποκάλυψε χθες.

“Ήταν πραγματικά απίστευτη η στιγμή που μου το είπε. Δεν μου το είπε, εγώ το κατάλαβα μόνη μου, γιατί το συζητούσαμε καιρό πριν. Είχα προετοιμαστεί ότι θα κάνει παιδί το παιδί μου και θα γίνω γιαγιά. Το περίμενα κιόλας από πάντα να γίνω γιαγιά.

Ήμουν στο γραφείο και ήρθε η κόρη μου. Έκατσε απέναντι μου και έπαιζε με το κινητό. Εγώ δεν είχα καταλάβει πως με τραβούσε βίντεο. Και με πήρε η άλλη μου η κόρη και μου έλεγε με χαμόγελο τι κάνεις. Έκανε κλικ μέσα μου αμέσως. Της λέω πες το μου. Μου το λέει και τι κλάμα. Τι απίστευτο.

Στης Μαρίνας την εγκυμοσύνη η χαρά είναι πολλαπλάσια σε σχέση με τη δική μου. Είναι άλλο πράγμα. Άλλο. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα. Περιμένω πως και πως να ακούσω το γιαγιά. Είναι το παιδί του παιδιού μου. Είναι ένας μαγικός κύκλος ζωής που κλείνει και περνάς στον άλλο κύκλο που είναι το γιαγιά» είπε, μεταξύ άλλων, η Πόπη Τσαπανίδου.

Read More

And More