Πόπη Τσαπανίδου: Στην Ολλανδία για τις κόρες της, μετά από 16 μήνες! Η φωτογραφία από το Άμστερνταμ

Εκτός ελληνικών συνόρων βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Πόπη Τσαπανίδου, αφού μετά από 16 μήνες επισκέφτηκε τις δίδυμες κόρες της που ζουν και εργάζονται στο Άμστερνταμ. Η γνωστή παρουσιάστρια βιώνει διπλά χαρά αυτή την περίοδο, αφού πέρα από το γεγονός ότι θα δει και θα αγκαλιάσει τις κόρες της, περιμένει με ανυπομονησία το πρώτο εγγονάκι της.

Η κόρη της αναμένεται να γεννήσει τέλη Ιουνίου και μάλιστα τότε, η Πόπη Τσαπανίδου πρόκειται να ταξιδέψει ξανά στο Άμστερνταμ, ώστε να βρίσκεται στο πλευρό της σε ό,τι κι αν τη χρειαστεί. Προς το παρόν, η δημοσιογράφος απολαμβάνει τις ξέγνοιαστες βόλτες της στη χειμωνιάτικη Ολλανδία, κάνοντας έτσι το πιο ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα.

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την έξοδό της, η Πόπη Τσαπανίδου σχολίασε: “Πρώτο ταξίδι, μετά από 16 μήνες! Φυσικά στο #amsterdam! Επανασύνδεση με @panadol_extra και @eftychiaaaa Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα! Έφυγα από την καλοκαιρινή Αθήνα και έφτασα στον χειμώνα!”.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More