Η Πόπη Τσαπανίδου μένει σπίτι – Χωρίς μακιγιάζ και με φόρμες διαβάζει το αγαπημένο της βιβλίο!

Η Πόπη Τσαπανίδου, τηρώντας τα μέτρα της κυβέρνησης κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, μένει σπίτι και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές. Πέρα από μαγειρική και τις οικιακές δουλειές που κάνει ως σωστή νοικοκυρά, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια περνάει αρκετό χρόνο στον καναπέ της, διαβάζοντας βιβλία.

Το πρωί της Πέμπτης, μάλιστα, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία που έβγαλε στο σαλόνι της και στην οποία πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ, φορώντας φόρμες και κρατώντας στα χέρια, διαβάζοντας ένα βιβλίο. Μάλιστα, μέσα από τη λεζάντα που την συνόδευε έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα και προέτρεψε τους followers της να κάνουν το ίδιο μ’ εκείνη.

«Μπες στη θέση κάποιου άλλου. Ζωήρεψε τη φαντασία σου. Ενίσχυσε την κριτική σου ικανότητα Εστίασε στην καινοτομία. Βοήθησε τον εγκέφαλό σου να κάνει ένα διάλειμμα από την ψηφιακή ζωή. Μάθε. Ονειρέψου. Διάλεξε την τροφή του μυαλού σου. Χαλάρωσε. Ηρέμησε. Όλα αυτά και αμέτρητα ακόμα τα οφέλη μιας συνήθειας που εύχομαι να υιοθετήσαμε περισσότερο στις μέρες της πανδημίας: του διαβάσματος. Γράψε μου αν θέλεις, εδώ στα σχόλια. Ποιο το δικό σου αγαπημένο βιβλίο, να το διαβάσω και εγώ, αλλά και οι υπόλοιποι», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More