Πόρτο Χέλι: Οι πρώτες εικόνες από το σκάφος που σκόρπισε τον θάνατο

Τον θάνατο σκόρπισε το βράδυ της Παρασκευής (09.08.2019) φουσκωτό σκάφος στο Πόρτο Χέλι με συνέπεια δύο άτομα να χάσουν τη ζωή τους.

Το φουσκωτό μήκους 12 μέτρων, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, επέβαιναν 11 Γάλλοι (έξι ενήλικες, πέντε παιδιά) πέρασε κυριολεκτικά πάνω από το βαρκάκι με αποτέλεσμα αυτό να βυθιστεί και να ανασυρθούν δύο νεκροί άνδρες ηλικίας 70 και 60 ετών και μια γυναίκα 60 ετών σοβαρά τραυματισμένη που επέβαιναν σε αυτό. Το φουσκωτό όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες είναι ιδιαίτερα μεγάλο με δυο μηχανές, διαλύοντας την ξύλινη βάρκα. Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου 350 μέτρα μακριά από την ακτή.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι τα τρία άτομα που επέβαιναν στο βαρκάκι ήταν αδέρφια και μάλιστα ο ένας νεκρός με τη γυναίκα που χαροπαλεύει είναι δίδυμοι.

Η γυναίκα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και από εκεί στο νοσοκομείο Άργους όπου και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί σε μονάδα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας. Από εκεί στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» όπου πλέον νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ φέρει τραύματα στο κεφάλι και το θώρακα.

Πηγή: Newsit

Read More

And More