Πώς είναι σήμερα η τραγουδίστρια Πωλίνα; Φωτογραφίες

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η Πωλίνα Μισαηλίδου τραγουδούσε το Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλες. Συνέχισε από τότε για πολλά χρόνια την επιτυχημένη της πορεία αλλά τα τελευταία χρόνια είχαμε καιρό να ακούσουμε γι΄ αυτή.

Χθες ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε μαζί με τον Γιώργο Πολυχρονίου να διασκεδάζει στο Dames, στο live, του Ηλία Βρεττού

Πριν λίγες μέρες σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΛΟΙΠΟΝ” η τραγουδίστρια είχε μιλήσει για τα νέα δεδομένα στη ζωή της με αφορμή την οικονομική κρίση: “Το 2011 πεθαίνει η μητέρα μου και παθαίνω ένα πατατράκ ρευστοποίησης. Μένω χωρίς λεφτά με ένα παιδί που θέλει να φύγει στο εξωτερικό, γιατί έχει περάσει τις εξετάσεις του στο πανεπιστήμιο κι εκεί αρχίζω να ενεργοποιούμαι και παίρνω πάλι τη ζωή στα χέρια μου. Από την ώρα που το είπα, αρχίζει η αναβίωση των ’80 και’90, λες και ήταν στημένη η δοκιμασία. Ξεκινάω με το σακουλάκι της φοιτήτριας, μπαίνω για πρώτη φορά στο μετρό και τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο το 2012, όπου δεν είχα ξαναμπεί, γιατί έπαιρνα από το πρωί μέχρι το βράδυ ταξί. Χάνομαι 4-5 φορές μέσα στο μετρό. Έτσι, κατέβηκα στην Ομόνοια, περπάτησα και μέσα στους δρόμους.

Έζησα όπως ζούσα 18 χρονών. Δεν κωλώνω. Αν μου πεις να πάω αύριο να πλύνω πιάτα και να πάρω μεροκάματο, θα πω «βεβαίως», αρκεί να το κάνω καλά. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνω, πρέπει να είμαι πρώτη, να το κάνω σούπερ. Αυτό με βοήθησε να έρθω σε ισορροπία, να ξεχρεώσω αυτά που είχα αρχίσει να χρωστάω, γιατί μη έχοντας ρευστό ήταν δύσκολα τα πράγματα. Με ένα παιδί που ήταν στο εξωτερικό και έλεγε: «Μην ανησυχείς, δουλεύω». Ένα παιδί καλομαθημένο που τελείωσε ιδιωτικό σχολείο, με νταντάδες μέσα στο σπίτι. Δεν «μάσησε» το παιδί. Ο Απόστολος μου απέδειξε ότι έχω κάνει κάτι καλό στη ζωή μου, ότι μεγάλωσα σωστά ένα παιδί”.


Read More

And More