Πώς η Καμίλα Πάρκερ κάνει ακόμα τον πρίγκιπα Κάρολο ευτυχισμένο;

Μπορεί με την πριγκίπισσα Νταϊάνα να περνούσαν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους χωριστά, επειδή δεν άντεχαν πια ο ένας τον άλλο, αλλά με την Καμίλα Πάρκερ, αυτό είναι μια επιλογή που κάνει τη σχέση τους λειτουργική. Το ότι στην ουσία ζουν χωριστά τη ζωή τους σαν να είναι ακόμα “παράνομο ζευγάρι” είναι που κρατά τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα Πάρκερ ακόμα ευτυχισμένους, όπως υποστηρίζει άρθρο της Daily Mail.

“Η Καμίλα περνά πολύ λιγότερο χρόνο στο σπίτι του Κάρολου στην περιοχή Highgrove, από ότι όταν ζούσε ακόμα η Νταϊάνα” εκμηστηρεύεται στην Daily Mail πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της Δούκισσας της Κορνουάλης. Ζουν χωριστές ζωές γιατί “η Καμίλα κατανοεί ότι οι ανάγκες τους διαφέρουν”, υποστηρίζει το ίδιο πρόσωπο.

Εκείνη θέλει να φιλοξενεί τα 5 εγγόνια της και να τα αφήνει να τρέχουν και να κάνουν φασαρία στο σπίτι της στην περιοχή Ray Mill. Εκείνος θέλει να απομονώνεται στο δικό του σπίτι, να διαβάζει, να ασχολείται με την κηπουρική και να έχει χώρο για τον εαυτό του.

Όταν όμως είναι μαζί: “Είναι φανταστικά! Η Καμίλα ξέρει πως να τον ηρεμεί, πότε να λείπει από το πλευρό του, πότε να τον αφήνει μόνο με τις σκέψεις του, πότε να είναι ευχάριστη, πότε να είναι η έμπιστη φίλη του και πότε να είναι η ερωμένη του. Είναι μια πανέξυπνη γυναίκα, που ξέρει να μεταμορφώνεται σε οποιονδήποτε τύπο γυναίκας για εκείνον, και πάντα την κατάλληλη στιγμή”, σημειώνει το ίδιο πρόσωπο.

“Η Νταϊανα ποτέ δεν μπόρεσε να το κάνει αυτό. Την έβλεπες να προσπαθεί σκληρά να κάνει τον γάμο της να πετύχει, αλλά δεν γινόταν τίποτα. Ήταν και τόσο νέα…” επισημαίνει η ίδια πηγή.

“Από την άλλη βέβαια η Καμίλα έχει… σπουδάσει μια ολόκληρη ζωή τον Κάρολο. Κανείς δεν τον ξέρει καλύτερα από εκείνη”, καταλήγει το πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Read More

And More