Πώς ξεκίνησε η σχέση Άντζελας-Τόλη

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η Άντζελα πήγε να ακούσει τον Τόλη την εποχή που τραγουδούσε στο On The Rocks της Βάρκιζας και το κέντρο ήταν κατάμεστο από κόσμο. Η Άντζελα παρέα με το Γ.Βαρδινογιάννη , ήταν από τους λίγους που μπήκαν στο καμαρίνι του Τόλη.

Εκείνος κουρασμένος έλεγε πως σκέφτεται να “ρίξει άγκυρα” αλλά δεν προσπερνάει τα υπέροχα μάτια της Άντζελας Γκερέκου και της το λέει: “Τι μάτια είναι αυτά κοπελάρα μου!”

Παντρεύτηκαν μετά από ένα χρόνο γνωριμίας, στις 2 Αυγούστου στην Κέρκυρα με κουμπάρο τον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ. Το 2001, απέκτησαν την κόρη τους Μαρία. Για τον Τόλη ήταν ο τέταρτος γάμος ενώ για την Άντζελα ο δεύτερος!

Τα καλοκαίρια τους πάντα τα περνούν στην Κέρκυρα. Ο Τόλης και η Άντζελα στις 2 Αυγούστου κλείνουν 14 χρόνια γάμου.

Ενώ η Άντζελα βγήκε με 18.000 ψήφους βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2004 και αργότερα έγινε υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού , χτες 17 Μαΐου ξέσπασε σκάνδαλο μετά από δημοσίευμα εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο ο Τόλης Βοσκόπουλος χρωστάει στην ΙΓ’ ΔΟΥ Αθηνών περί τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, καθώς δεν έχει πληρώσει φόρο εισοδήματος από το 1993 με αποτέλεσμα να παραιτηθει η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου από υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επικαλούμενη λόγους ευθιξίας.

Read More

And More