Πως μεταφράζεται το “World Party” σε… αριθμούς;

Οι περιπέτειες, πολλές. Τα γέλια, δυνατά. Οι συγκινήσεις, έντονες. Τα πειράγματα, ριψοκίνδυνα και… οι εμπειρίες, αξέχαστες! Αυτός είναι ο φετινός απολογισμός του “World Party”! Μία εκπομπή και δύο νέοι άνθρωποι, που με όρεξη και τρέλα, μας ταξίδεψαν στις διαφορετικές γωνιές του πλανήτη.

Το θάρρος τους; Απαράμιλλο. Το χιούμορ τους; Αστείρευτο. Οι αντοχές τους; Ανεξάντλητες. Με έντονη επιθυμία να ανακαλύψουν τον κόσμο, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, έζησαν μία τηλεοπτική σεζόν στα άκρα. Μπήκαν σε 51 αεροπλάνα, διήνυσαν 102.549 χλμ., γύρισαν 11 χώρες και επισκέφθηκαν 32 πόλεις! Τράβηξαν 2.482 φωτογραφίες, έκαναν 53 βουτιές και 21 μεταξύ τους «κόντρες»! Πήδηξαν από γκρεμούς ύψους 15 μέτρων, κολύμπησαν με καρχαρίες, έκαναν ελεύθερη πτώση, σούμο, σαφάρι και μεταμορφώθηκαν σε ροκ σταρ.

O πρώτος κύκλος της εκπομπής ολοκληρώθηκε την Τρίτη 1η Ιουλίου, με το ταξίδι του Σάκη και του Γιώργου στην Ισλανδία. Πολλές ήταν οι εξορμήσεις που κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Το top 3 των εκπομπών του «World Party» με τις υψηλότερες αποδόσεις στον πίνακα της τηλεθέασης, στο δυναμικό κοινό 15-44 είναι:

Ισλανδία: 20,1%
Τζαμάικα: 19,1%
Λος Άντζελες (Α’ μέρος): 18,4%

Οσο για το ποιες είναι οι στιγμές που ξεχώρισαν στα ταξίδια τους;

• Η συνάντηση των δύο ταξιδιωτών στη Νότια Αφρική, με τον Γιώργο Μπίζο, προσωπικό δικηγόρο και φίλο του Νέλσον Μαντέλα. Μία συνάντηση που συγκίνησε και μία κουβέντα από καρδιάς.
• Η επίσκεψη στον μάγο, στη Τζαμάικα. Ο Σάκης και ο Γιώργος γνώρισαν ένα είδος μαύρης μαγείας, το Obeah, με την ελπίδα να «δουν» το μέλλον.
• Η βόλτα στους καταγάλανους παγετώνες της Ισλανδίας και οι βουτιές στις γεωθερμικές πισίνες.

Και όσο το ελληνικό καλοκαιράκι θα “τρέχει”, ο Σάκης και ο Γιώργος θα βγάλουν και πάλι τους χάρτες τους πάνω στο τραπέζι και τα σακίδια σιγά-σιγά θα αρχίσουν και πάλι να γεμίζουν… Με άλλα λόγια; Ραντεβού και πάλι από Οκτώβρη!

Read More

And More