Πώς να κάνεις οικονομία όταν ψωνίζεις στο σούπερ μάρκετ…

Μου αρέσει να ψωνίζω. Η βόλτα στο σούπερ-μάρκετ είναι από τις αγαπημένες μου, το διάλειμμα μου μετά από μία κουραστική ημέρα. Πριν, όμως, καταλήξω να ψάχνω ό,τι χρειάζομαι για το σπίτι μου, τσεκάρω τις προσφορές. Είναι το παιχνίδι μου και ο τρόπος να κερδίζω πάντα. Να δίνω αυτό το Plus στην εμπειρία μου.

Η Lidl Ελλάς ξέρει πώς να μου το προσφέρει με σύγχρονο τρόπο. Αφουγκραζόμενη, λοιπόν, τις ανάγκες μας, δημιούργησε μία νέα εφαρμογή, μέσω της οποίας μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των αγορών σου. Πρόκειται για μία σύγχρονη εφαρμογή, η οποία ήρθε, για να ταράξει τα νερά και να αναβαθμίσει τα κλασικά προγράμματα πιστότητας.

Στη συγκεκριμένη εφαρμογή μπορείς να παρακολουθείς τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, και το σημαντικότερο: να κερδίζεις. Όπως κάνω και εγώ, γιατί εμπιστεύομαι τη Lidl Ελλάς και αυτή με τη σειρά της με επιβραβεύει για αυτό. Στο Lidl Plus μπορείς να συμμετάσχεις σε διαγωνισμούς και να τσεκάρεις πρώτη ειδικές προωθητικές ενέργειες. Τώρα. Χωρίς αναμονή. Γιατί, η αγαπημένη σου αλυσίδα σούπερ – μάρκετ δεν σε υποχρεώνει να μαζεύεις ξανά και ξανά πόντους, μέχρι να εξασφαλίσεις κάποια στιγμή μελλοντικά μία δωροεπιταγή μικρού ποσού. Είναι η καινοτομία της και ο έμπρακτος τρόπος να σου πει “ευχαριστώ” που την επιλέγεις και την στηρίζεις.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Σύντομα, το αγαπημένο σου application θα σου προσφέρει μία ακόμα δυνατότητα: να έχεις πρόσβαση σε προσφορές και εκπτώσεις, αποκλειστικά σχεδιασμένες για εσένα. Ναι, καλά διάβασες. Θα φιλτράρει τις ανάγκες σου, θα εντοπίζει τι ψωνίζεις συχνότερα, για να σε επιβραβεύσει. Γιατί, για την Lidl Ελλάς, κάθε καταναλωτής είναι σημαντικός.

Όσο για τη χρήση της εφαρμογής είναι εξαιρετικά απλή και εύχρηστη. Οι πελάτες επιλέγουν τα κουπόνια που τους ενδιαφέρουν, τα ενεργοποιούν πριν μεταβούν στο κατάστημα και τα εξαργυρώνουν προτού λήξουν, σκανάροντας την ψηφιακή κάρτα, που είναι διαθέσιμη εντός της εφαρμογής στο ταμείο του καταστήματος. Παρεμπιπτόντως η κάρτα ανοίγει και offline, σε περίπτωση που δεν έχεις δεδομένα ή σήμα στο κινητό. Τέλειο;

Το καλύτερο, όμως, σου το άφησα για το τέλος: Από 1 Οκτωβρίου έως 13 Δεκεμβρίου, έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις 500€. Γιατί το Lidl Plus χαρίζει συνολικά 50.000€ για αγορές στα καταστήματα Lidl σε 100 συχνότερους πελάτες. Σε περίπτωση ισοβαθµίας ο νικητής αναδεικνύεται µετά από κλήρωση. Όσο πιο συχνά, λοιπόν, πραγματοποιείς τις αγορές σου και σκανάρεις την προσωπική σου ψηφιακή κάρτα στο ταμείο, τόσο πιο ψηλά θα ανέβεις στη βαθμολογία των πιο πιστών πελατών.

Ακόμα, να κατεβάσεις, το Lidl Plus στο κινητό σου; Είναι ήδη στις πρώτες θέσεις των Κορυφαίων Εφαρμογών τόσο στο App Store όσο και στο Google Play στην Ελλάδα. Ώρα να βγεις κερδισμένη!