Πως Παρθένης- Θάνου οδήγησαν στη σύλληψη συμμορίας διαρρηκτών!

Στιγμές αγωνίας έζησαν η Κατερίνα Θάνου και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Παρθένης όταν διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι τους στη Γλυφάδα. Το ζευγάρι πετάχτηκε από το κρεβάτι του, όταν στις 6 το πρωί ξεκίνησε να χτυπά ο συναγερμός της αποθήκης τους.

Όπως όλα δείχνουν τελικά το ζευγάρι βοήθησε στην σύλληψη συμμορίας διαρρηκτών που είχε ρημάξει τα νότια προάστια.

Οπως δήλωσε στο Newsit η κυρια Θέκλα Βενιέρη που μένει στην πολυκατοικία και οι ληστές μπήκαν και στη δική της αποθήκη “οι διαρρήκτες μπήκαν στο κτίριο από την κεντρική είσοδο στις 6.00 τα ξημερώματα και κατευθύνθηκαν στο υπόγειο με σκοπό να λεηλατήσουν τις αποθήκες. Ομως ο Αλέξανδρος Παρθένης είχε συνδέσει τον συναγερμό του σπιτιού και με την αποθήκη και ευτυχώς ήρθε η αστυνομία και τους έπιασε”.

Eίναι ενδεικτικό το σημείωμα που άφησε στην εξώπορτα της πολυκατοικίας η ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου καθώς και οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας προέκυψε ότι οι 3 Γεωργιανοί, μαζί με συνεργούς τους που αναζητούνται είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις αποθηκών πολυκατοικιών, από τις οποίες αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, ρούχα και παπούτσια, ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία, ακόμη και…ποτά.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο Newsit

Read More

And More