Πώς τα πάει ο Orlando Bloom με τα πεθερικά του;

Την αγάπη και την εκτίμηση της πεθεράς του φαίνεται πως κέρδισε από την πρώτη στιγμή ο γοητευτικός Orlando Bloom. Ο γνωστός ηθοποιός που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Mirada Kerr, έχει τις καλύτερες σχέσεις με τα πεθερικά του.

Ο γάμος του λαμπερού ζευγαριού έγινε σε μια μυστική τελετή, πριν από λίγες μέρες και ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά της ξένης showbiz. Οι γονείς του πανέμορφου μοντέλου που λατρεύουν το γαμπρό τους, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον επιτυχημένο ηθοποιό.

Οι γονείς της Miranda θεωρούν ότι ο Orlando είναι ο ιδανικός άνθρωπος για την κόρη τους. Μάλιστα η μητέρα της, σε συνέντευξη της στο περιοδικό People είπε: ”Ο Orlando είναι ένας αληθινός τζέντλεμαν”.

”Σύμφωνα με τις παραδόσεις, ζήτησε το χέρι της κόρης μας και εμείς δεν είχαμε καμία αντίρηση. Είναι πολύ ταιριαστό και ερωτευμένο ζευγάρι. Ο ένας συμπληρώνει τα κενά του άλλου”, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Αυτό που θέλει κάθε γονιός για το παιδί του είναι να είναι υγιές και ευτυχισμένο. Εγώ δεν έχω ξαναδεί την κόρη μου τόσο ευτυχισμένη!”

Read More

And More