Πόσα χρήματα κατάφερε να συγκεντρώσει ο Σπ. Παπαδόπουλος για το “Χαμόγελο”;

Μια ξεχωριστή εκπομπή για ένα ιδιαίτερο σκοπό, απολαύσαμε το Σάββατο 14 Ιουνίου. Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξένησαν το Χαμόγελο του Παιδιού σε ένα ειδικό αφιέρωμα με σκοπό την ανάδειξη και την ενίσχυση της δράσης του.

Με τη συμβολή και τη συμμετοχή όλων μας, το σημαντικό έργο του οργανισμού για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους, ενισχύθηκε σημαντικά.

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής, 232.000 τηλεφωνικές κλήσεις και SMS τηλεθεατών της εκπομπής – από την Ελλάδα αλλά και την ομογένεια – έχουν συμβάλει στη συγκέντρωση τουλάχιστον 464.000 ευρώ υπέρ του έργου του οργανισμού. Οι κλήσεις και τα SMS στις γραμμές του Χαμόγελου του Παιδιού συνεχίζονται.

Αξίζει να υπογραμμισθεί, ότι το ποσό αυτό είναι το μεγαλύτερο που έχει συγκεντρωθεί ποτέ μέσω τηλεοπτικής εκπομπής για τον οργανισμό και καταδεικνύει τη δυναμική και την ευαισθητοποίηση του κοινού της εκπομπής. Με αφετηρία τη συγκεκριμένη ενέργεια, το Χαμόγελο του Παιδιού θα ξεκινήσει μια δυναμική πανελλαδική προσπάθεια στήριξης της δράσης του.

Read More

And More