Πότε κάνουν οι ολοκαίνουργιοι “Βασιλιάδες” πρεμιέρα στο Mega και τι θα δούμε στον νέο κύκλο επεισοδίων;

Εφτασε η ώρα για να φορέσουν και πάλι το στέμμα τους… Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο απουσίας και ύστερα από πολλά, πάρα πολλά οικονομικά παρατράγουδα, τα οποία έκαναν την άκρως επιτυχημένη σειρά του Mega να “παγώσει” και να μπει στο συρτάρι, επιτέλους οι “Βασιλιάδες” επιστρέφουν δριμύτεροι στους δέκτες μας, πανέτοιμοι για νέες θεότρελες περιπέτειες.

“Οι Βασιλιάδες” επιστρέφουν με είκοσι επεισόδια του κουτιού, τα οποία και υπολείπονταν για να ολοκληρωθεή η προβολή του πρώτου κύκλου επεισοδίων.

Ετσι, ο “Μάρκος”, ο “Αιμίλιος”, η “Γιούλη” και όλη η υπόλοιπη παρέα, αναλαμβάνουν δράση στους δέκτες μας υποσχόμενοι να μας χαρίσουν πολλά ακόμη απολαυστικά τηλεοπτικά βράδια. Η πρεμιέρα της σειράς έχει προγραμματιστεί από τους υπευθύνους του Mega για τις 12 Νοεμβρίου και είναι σίγουρο πως οι φαν της θα σπεύσουν να την καλοσωρίσουν.

Οσο για το πως ακριβώς θα ανοίξει η αυλαία αυτών των 20 επεισοδίων;

Κωμικές καταστάσεις, ερωτικά μπερδέματα, παρεξηγήσεις και συγκινητικές στιγμές θα βιώσουν οι ήρωες της σειράς στα ολοκαίνουργια επεισόδια της σειράς.

Το νήμα της ιστορίας ξετυλίγεται από το σημείο όπου η Ευγενία απολύει την Χριστίνα λόγω της ερωτικής της σχέσης με τον Μάρκο, παρά τη ρητή απαγόρευση του συμβολαίου της. Λίγα λεπτά πριν τόσο η Χριστίνα όσο και η Γιούλη εξομολογήθηκαν στον Μάρκο πως είναι ερωτευμένες μαζί του… Παράλληλα, η Νεφέλη και ο Λεωνίδας πηγαίνοντας βόλτα την Σακίρα έχουν ένα σοβαρό ατύχημα.

Θα επιλέξει η Χριστίνα την καριέρα ή τον απρόβλεπτο έρωτα της με τον Μάρκο; Θα καταφέρει να γίνει καλά η Νεφέλη; Πώς θ’ αντιδράσει απέναντι στον Λεωνίδα όταν ανοίξει τα μάτια της; Θα καταφέρει ο Μηνάς και η Τιτίκα να ξεπεράσουν το πάθος τους; Η Γιούλη θα μείνει «κολλημένη» με τον Μάρκο ή θα βρει άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή της; Και τελικά, θα ενδώσει η Λίζα στο στενό «μαρκάρισμα» του σατανικού Αιμίλιου;

Πρωταγωνιστούν: Μάρθα Καραγιάννη (Ευγενία), Κώστας Κόκλας (Κώστας Κόκλας), Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (Αιμίλιος), Βασιλική Ανδρίτσου (Γιούλη), Ζέτα Δούκα (Χριστίνα), Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (Τιτίκα), Μίνα Ορφανού (Λίζα), Κατερίνα Γερονικολού (Νεφέλη), Τόμας Πρωτόπαπας (Αλέξης) Πάνος Βλάχος (Λεωνίδας), Χριστόδουλος Στυλιανού (Θέμης), Δημήτρης Λιόλιος (Σωτήρης), Χρήστος Σαπουντζής (Μαλέας), Σωκράτης Πατσίκας (Πάτροκλος), Βίβιαν Κοντομάρη (Δέσποινα), Μάνος Ιωάννου (Σταύρος), Αγγελίνα Παρασκευαΐδη (Μαρίνα), Ευγενία Τσαούση (Σόφη), Νίκος Αναδιώτης (Μηνάς), Κωνσταντίνα Κλαψινού (Σαμπρίνα), Μελίνα Σπετσιέρη (Στέλλα), Εύα Λάσκαρη (Τατιάνα), Κατερίνα Χιωτίνη (Νάντια), Σοφία Μανώλη (Φανή), Βιβή Νικολακοπούλου (Τούλα), Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη (Μυρσίνη), Θοδωρής Ρωμανίδης (Παπαδάκης), Ηλίας Μάκρας (Χάρης).

Read More

And More