Πότε κάνουν πρεμιέρα στον Alpha οι “360 Μοίρες”;

Καθημερινά συμβαίνουν γύρω μας χιλιάδες γεγονότα ευχάριστα και δυσάρεστα, ελπιδοφόρα ή τραγικά. Κάποια γεγονότα μας επηρεάζουν, κάποια τα γνωρίζουμε, άλλα τα αγνοούμε.Η εκπομπή «360°» επιλέγει θέματα που θεωρεί ότι αξίζει κάποιος να σταθεί παραπάνω, να τα αισθανθεί και να τα κατανοήσει.

Αναζητά μικρές και μεγάλες ανθρώπινες ιστορίες που οδηγούν σε ένα μεγαλύτερο ζήτημα ή πρόβλημα της κοινωνίας. Αναζητά γνωστούς και άγνωστους ήρωες. Αναζητά πρότυπα και οράματα. Αναζητά να ξετυλίξει, τελικά, μία ενδιαφέρουσα ιστορία.

Μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της, η Σοφία Παπαϊωάννου ερευνά κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά, ιστορικά θέματα αλλά και επικεντρώνεται στη προβολή ενός προσώπου ή σε μία συνέντευξη. Όμως, μέσα από την οπτική ματιά της εκπομπής, αναδεικνύεται και άλλο ένα στοιχείο. Μέσα από την έρευνα, συνειδητά αλλά και ασυνείδητα προβάλλονται στοιχεία, αξίες και ρίζες της Ελλάδας που στήριξαν την χώρα όλα αυτά τα χρόνια.
Η γραφή του σεναρίου κάθε εκπομπής κάνει έναν κύκλο 360ο. Ξεκινά από την αφετηρία, το πρόβλημα ή το ερώτημα και καταλήγει πάλι πίσω στην αρχή, έχοντας κάνει έναν κύκλο έρευνας, έχοντας τελικά πει μία ιστορία.
Με άλλα λόγια; «360ο», με τη Σοφία Παπαϊωάννου: Ο κύκλος της αλήθειας, από την επόμενη Τρίτη 7 Οκτωβρίου τα μεσάνυχτα στον Alpha!

Read More

And More