Πότε …πάει τελικά “Τσαντίρι” ο Χριστόφορος ;

Αρχικά το μάθαμε, στην συνέχεια μας το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Λάκης και στο τέλος ; Στο τέλος μείναμε με την όρεξη ! Ναι, τελικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν βρέθηκε στο μεγάλο χθεσινό φινάλε του “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” . Ο Χριστόφορος το είχε κλείσει μία χαρά το ραντεβού με τον δαιμόνιο Λάκη Λαζόπουλο ,μόνο που το ραντεβού αυτό δεν έγινε εντέλλει ποτέ !

Ο Χριστόφορος δεν πήγε …”Τσαντίρι” τελικά, γιατί το “Τσαντίρι” δεν τα κατάφερε να βγει στον αέρα απο την ιδιαίτερη πατρίδα του Λάκη, δηλαδή, απο την Λάρισα. Ετσι, επειδή ο Λάκης θέλει να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Χριστόφορο στην πλατεία της Λάρισας, είπε να μην συναντηθούν χθες, αλλά να κλείσουν νέο ραντεβού για Οκτώβρη.

Λάκης και Χριστόφορος θα ξανά βρεθούν μετά απο 18 χρόνια και πάλι μαζί για να … πάνε πλατεία τον Οκτώβρη στην μεγάλη πρεμιέρα του “Τσαντιριού” , η οποία ελπίζει ο χαρισματικός ηθοποιός και δημιουργός να τα καταφέρει και όντως να γίνει απο την Λάρισα !

Κατά τα άλλα; Για ακόμα μία φορά ο Λάκης κέντησε ,αλλά αυτό δεν είναι είδηση ! Για ακόμα μία φορά ο Λάκης έμοιαζε να είναι σαν …όσαση στην απέραντη τηλεοπτική έρημο που ζούμε ,αλλά ούτε κι αυτό είναι είδηση ! Είδηση θα είναι όταν ακούσουμε το ποια θα είναι η ακριβή ημερομηνία της τηλε-επιστροφής του το Φθινόπωρο στους δέκτες μας.

Μέχρι τότε ; Υπομονή και μην το ξεχάσω, για καλό και για κακό, κάντε και ΄κανά εμβόλιο, μπας και το γλιτώσετε το σκορβούτο απο τις κονσέρβες που θα μας σερβίρουν τα κανάλια.

Read More

And More