Site icon TLIFE

Πότε πέφτουν οι τίτλοι του τέλους στο “Master Chef”;

Πολλά έχουν ακουστεί αυτό τον καιρό και ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί για το “Master Chef”, για τον τελικό του και για το πότε τελικά θα ρίξει αυλαία.

Ετσι ,λοιπόν, μάθαμε και ρωτήσαμε πως το μεγάλο φινάλε του πολυσυζητημένου κουζινο-ριάλιτι του Mega θα γραφτεί την Παρασκευή στις 15 Μαρτίου, οριστικώς και αμετακλήτως. Βλέπετε, εκείνη την ημέρα θα ολοκληρωθεί η προβολή όλων των γυρισμένων επεισοδίων του εν ΄λόγω φορμά, τα οποία και μας φτάνουν μέχρι τον ημιτελικό.

Οσο για το τι θα γίνει με τον μεγάλο τελικό; Ουδείς γνωρίζει, μιας και λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί με την εταιρία παραγωγής και τους απλήρωτους συντελεστές του προγράμματος, δεν είναι σε θέση ουδείς να μπορεί αυτή την στιγμή να μας διαβεβαιώσει πως τα προβλήματα αυτά θα ξεπεραστούν και πως όλοι θα μπούνε ξανά στο πλατό κανονικά για γύρισμα.

Ετσι, το “Master Chef” κινδυνεύει να μείνει στην τηλεοπτική ιστορία σαν το μοναδικό ριάλιτι πρόγραμμα το οποίο βγήκε στον αέρα, μεταδόθηκε κανονικά, αλλά κανείς στο τέλος δεν έμαθε τον μεγάλο νικητή.

Σε περίπτωση δε που – ιδανικά τώρα μιλάμε – ο μεγάλος τελικός γυριστεί θα μεταδοθεί σαν σπέσιαλ πρόγραμμα εκτάκτως
κάποια στιγμή μέσα από το Mega.

© 2024 tlife.gr