Πού συνάντησε ο David Beckham το πριγκιπικό ζεύγος;

Πού συνάντησε ο David Beckham το πριγκιπικό ζεύγος; | tlife.gr

Το πριγκιπικό ζευγάρι συνεχίζει τις δημόσιες σχέσεις στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Μετά τον Καναδά σειρά έχουν οι ΗΠΑ όπου η Δούκισσα και ο Δούκας του Cambridge βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες. Μετά το Beverly Hills, ο διάδοχος του θρόνου μαζί με την αγαπημένη του επισκέφθηκαν την Πολιτεία της Καλιφόρνια όπου και θα περάσουν όλο το Σαββατοκύριακο.

Η υποδοχή ήταν λιτή αλλά ένθερμη για την Kate και τον William στο αεροδρόμιο του Los Angeles, το πρωί της Παρασκευής.

Εχθές το βράδυ το Βρετανικό Συμβούλιο του διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμήν του ζευγαριού στην ενυπωσιακή έπαυλη που αποτελεί ιδιοκτησία του Βρετανικού κράτους και χτίστηκε το 1928. Καλεσμένοι της βραδιάς ήταν επιφανείς πολιτκοί, επιχειρηματίες και διακεκριμένοι πολίτες για το φιλανθρωπικό τους έργο. H Kate και ο William υποδέχθηκαν στην είσοδο του κτιρίου υπομονετικά όλους τους εκλεκτούς καλεσμένους τους.

Από τη λίστα των ονομάτων δεν θα μπορούσε να λείπει και ο David Beckham, ο οποίος μένει τα τελευταία χρόνια στο Los Angeles και παίζει για την ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης. Μάλιστα ο διάσημος ποδοσφαιριστής – μόνος αφού η Victoria θα φέρει από στιγμή σε στιγμή στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους – είχε και συζήτηση σε εγκάρδιο τόνο με τον William.

Η Kate και ο William θα παρακολουθήσουν σήμερα μια εκδήλωση για τα 100 χρόνια πόλο στην Santa Barbara. Μάλιστα, στα πλαίσια του φιλανθρωπικού αυτού event ο William θα συμμετέχει ο ίδιος στους αγώνες με άλογα, ενώ η σύζυγός τους θα απονείμει το βραβείο στον νικητή – ευχόμενη να είναι ο αγαπημένος της! Άλλωστε ο πρίγκιπας δεν χάνει ευκαιρία να «ιδρώσει’ τη φανέλα. Πριν λίγες μέρες στον Καναδά δοκίμασε την τύχη του στο Hockey

To βράδυ οι δυο τους θα επισκεφθούν ένα κινηματογραφικό red carpet event που διοργανώνει η Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης της οποίας πρόεδρος είναι ο ίδιος ο πρίγκιπας William. H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Belasco Theater του Los Angeles.

READ more