Που βρίσκεται η φετινή νικήτρια του “Next Top Model” ;

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει αυτή την εποχή η μικρή Σιντορέλα ! Και αυτό γιατί ; Γιατί σαν την… “Σιντερέλα” βλέπει σιγά-σιγά όλα της τα νεανικά όνειρα να γίνονται πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά μου, η νεαρή νικήτρια του φετινού “Next Top Model”, πριν από τέσσερις μέρες έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για Μιλάνο, απ ΄όπου και ξεκίνησε να ονειρεύεται μία διεθνή καριέρα και τον εαυτό της να περπατά πάνω στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου.

Η Σιντορέλα βρίσκεται στο Μιλάνο και κοντεύει να πεθάνει από την κούραση… Καθημερινά συμμετέχει σε έξι κάστινγκ, ενώ τα ραντεβού που της κλείνει το πρακτορείο της με γνωστούς ανθρώπους της μόδας, είναι συνεχόμενα. Παρόλα αυτά, η Σιντορέλα δεν παραπονιέται, αφού η χαρά της δεν την αφήνει να αιστανθεί την κούραση με την οποία έρχεται αντιμέτωπη σε καθημερινή βάση.

Οσο για το που μένει; Μένει σε διαμέρισμα το οποίο της έχει βρει και της το παρέχει το πρακτορείο της, μαζί με ένα κορίτσι από την Τσεχία και από την Νότια Αφρική. Η επιστροφή της δε στην Ελλάδα, έχει προγραμματιστεί για να γίνει στις αρχές Αυγούστου και συγκεκριμένα στις 6 του τελευταίου μήνα του καλοκαιριού.

Read More

And More