Πραγματικά Megaλη Δευτέρα η χθεσινή ! Το Μεγάλο Κανάλι σημείωσε τις υψηλότερες τηλεθεάσεις της φετινής σεζόν…

Οπως σας έχω πει πολλές φορές μέχρι τώρα, οι Δευτέρες αυτού του χειμώνα, ανήκουν στο Mega ! Το Μεγάλο Κανάλι κάθε πρώτη μέρα, κάθε νέας εβδομάδας, δεν καταφέρνει απλώς να διαγράφει μία εντυπωσιακή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης. Το Μεγάλο Κανάλι κάθε Δευτέρα, όσο αφορά στο prime-time του καταφέρνει και εξαφανίζει τον… ανταγωνισμό !

Οταν η “Ζωή της άλλης” και το “Νησί” ενώνουν τις δυνάμεις τους πολύ απλά ο ανταγωνισμός βυθίζεται στον ωκεανό της AGB, πιάνοντας στο τέλος πάτο ! Αυτή η Δευτέρα ,όμως, η χθεσινή Δευτέρα συγκεκριμένα, ήταν μία Δευτέρα που το Mega κατάφερε πραγματικά να τινάξει την μπάνκα της AGB στον αέρα.

Ναι, επανέρχομαι στις χθεσινές τηλεοπτικές επιδόσεις του Μεγάλου Καναλιού στους πίνακες τηλεθέασης, γιατί τώρα που βγήκαν και οι καθαροί μέσοι όροι από την AGB, αποδεικνύεται πως αυτή η Δευτέρα ήταν η μέρα όπου το Mega σημείωσε τις υψηλότερες τηλεθεάσεις της φετινής χρονιάς, από τον Σεπτέμβρη μέχρι και σήμερα.

Και μάλιστα, αυτό το ρεκόρ τηλεθέασης που σημείωσε χθες το Mega, δεν αφορά μόνο στα τρελά ποσοστά που χτύπησε το prime-time, αλλά στα ποσοστά που κατάφερε όλη την μέρα να κερδίσει το κανάλι της Μεσογείων.

Με άλλα λόγια; Η χθεσινή Δευτέρα, είναι η Δευτέρα που το κανάλι σημείωσε το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης της σεζόν 2010-2011. Οσο για το πως μεταφράζεται η καλύτερη μέρα της σεζόν σε αριθμούς ; Στο σύνολο της μέρας το Mega άγγιξε το 30,5% και τους 593.000 τηλεθεατές, ενώ στο prime – time εκτοξεύθηκε στο 46,9% και τα 2.168.000 τηλεθεατές.

Και οι πρωτιές του Mega δεν σταματούν εδώ… Αυτή η Δευτέρα ήταν η καλύτερη Δευτέρα της σεζόν και στο 15-44, κάνοντας στο σύνολο της ημέρας 28,8% τοπ οποίο και μεταφράζεται σε 178.000 τηλεθεατές και στο prime time 47,6% και 769.000 τηλεθεατές.

Αουτς, ο ανταγωνισμός πόνεσε για τα καλά !

Read More

And More