Πρεμιέρα με celebrities για Γ. Μαζωνάκη – Ν. Κουρκούλη! Το TLIFE ήταν εκεί

Δυναμική επιστροφή στη νυχτερινή Αθήνα με ένα σχήμα έκπληξη έκαναν ο Γιώργος Μαζωνάκης με τον Νίκο Κουρκούλη προχθες βράδυ. Το TLIFE ήταν εκεί για να σου μεταφέρει το κλίμα της βραδιάς, στην οποία έδωσαν το “παρών” πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz.
Ο Γιώργος και ο Νίκος γνωρίστηκαν στην Καβάλα πριν από πολλά χρόνια όταν ο ένας αντικατέστησε τον άλλον στο πρόγραμμα ενός κέντρου διασκέδασης. Ήταν και οι δυο στο ξεκίνημα της καριέρας τους. Από τότε αναπτύχτηκε μεταξύ τους μια ισχυρή εκτίμηση που εξελίχθηκε σε φιλία.

Φέτος υλοποιούν μια άγραφη υπόσχεση που υπήρχε μεταξύ τους κάποια στιγμή να βρεθούν στο ίδιο stage, να μοιραστούν ένα πρόγραμμα και να εμπνεύσουν ο ένας τον άλλον μέσα στον ίδιο χώρο. Πρόκειται για ένα κοινό πρόγραμμα που δε βασίζεται σε τυπική συνύπαρξη, σε κανόνες συστέγασης αλλά στη δημιουργική διάθεση και των δύο να τραγουδήσουν μαζί τα δικά τους τραγούδια και όλα όσα ποτέ δεν είπαν οι ίδιοι στη δισκογραφία αλλά αγαπούν πραγματικά.

Στην πρεμιέρα τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων η κουμπάρα του Γιώργου Μαζωνάκη, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Μάκης Πουνέντης, ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Νίκος Αναδιώτης με την σύζυγό του, ο Τόνυ Μαυρίδης, η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα και άλλοι.
Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Read More

And More