Πρεμιέρα με διάσημους φίλους για την Δ. Ματσούκα και τον Γ. Κιμούλη!

Επίσημη πρεμιέρα με διάσημες παρουσίες έκανε την Δευτέρα το βράδυ η παράσταση “Συνέντευξη” με πρωταγωνιστές των Γιώργο Κιμούλη και την Δήμητρα Ματσούκα. Το θέατρο Αθηνών γέμισε από αγαπημένους φίλους και συναδέλφους των δύο πρωταγωνιστών.

Εκεί, ήταν και το TLIFE! Δες φωτογραφίες:

/
Ρένος Χαραλαμπίδης – Δήμητρα Ματσούκα – Αλέξανδρος Μπουρδούμης

/
Γιώργος Κιμούλης – Νόνικα Γαληνέα

/
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – Στέλιος Μάινας – Θοδωρής Αθερίδης

/
Αθανασία Σμαραγδή με τον σύντροφό της – Σμαράγδα Καρύδη

/
Έλλη Κοκκίνου – Τζώνυ Καλημέρης – Μαρία Ιωάννου

/
Φαίη Σκορδά – Παναγιώτης Μπουγιούρης

/
Θανάσης Αδαμόπουλος – Χριστίνα Λαμπίρη – Μίμης Πλέσσας – Λουκίλα Καρέρ

/
Δημήτρης Μακαλιάς

/
Πηνελόπη Πλάκα – Άννα Κουρή

/
Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος – Φαίη Ξυλά

/
Γιάννης Βόγλης

/
Κατερίνα Τσάβαλου

Λίγα λόγια για το έργο
Η παράσταση εκτυλίσσεται μ’ ένα δημοσιογράφο, πολεμικό ανταποκριτή και πολιτικό αναλυτή, που απαξιωμένος ακόμη και από την ίδια του την εφημερίδα, εχθρό της δημοσιογραφικής γραφής, που αποπροσανατολίζει τη κοινή γνώμη ή διαστρεβλώνει την αλήθεια, να βρίσκεται ξεπερασμένος απ το συρμό του δημόσιου λόγου και ν’ αναγκάζεται απ’ τον αρχισυντάκτη του να πάρει μία συνέντευξη από μία σταρ της τηλεόρασης, μια ηθοποιό επιτυχημένης σειράς, καθιερωμένης σχεδόν αστραπιαία.

Η τυχαία συνάντηση των δύο ανθρώπων φέρνει αντιμέτωπους δυο κόσμους με διαφορετικές αντιλήψεις, διαφορετική αισθητική, διαφορετικούς αξιακούς κώδικες, διαφορετικές γενιές. Το τότε και το τώρα. Θα μείνουν πάντα παράλληλοι οι δρόμοι τους, ή υπάρχει πιθανότητα συνεννόησης και σύγκλισης πορειών; Μήπως η προσπάθεια προσέγγισης είναι αναίτια και η μοναδική σύνδεση που αξίζει να υπάρχει μεταξύ τους, είναι μία διαρκής σύγκρουση;

Read More