Πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες για Κ. Κατσούλη – Π. Λαγούτη! Φωτογραφίες

Μαθήματα “Μονογαμίας” έδωσαν στους επώνυμους φίλους τους χθες βράδυ στο θέατρο “Άνεσις” ο Πέτρος Λαγούτης και ο Κρατερός Κατσούλης.

Το TLIFE βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης και συνάντησε ανάμεσά στους διάσημους καλεσμένους τους: Νικολέτα Καρρά, Άννα Ανδριανού, Κώστα Βουτσά, Ματθίλδη Μαγγίρα, Θάλεια Ματίκα, Τάσο Ιορδανίδη, Μάριος Αθανασίου και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Ο Φελίπε και ο Χουάν είναι αδέρφια, κάπου γύρω στα σαράντα. Ο πρώτος είναι καλλιτέχνης, ευαίσθητος, δημιουργικός, με πολλές εμπειρίες στις γυναίκες, φιλοσοφημένος και άνετος. Ο Χουάν από την άλλη πλευρά είναι συντηρητικός, “σφιγμένος” και απόλυτα “τακτοποιημένος” στην δουλειά του και στην οικογενειακή ζωή του. Ο Χουάν ζητά από τον Φελίπε να συναντηθούν σε ένα private club, για να του εκμυστηρευτεί ένα πρόβλημά του. Από εκεί και μετά, μυστικά και ψέματα έρχονται στην επιφάνεια και η μια ανατροπή ακολουθεί –καταιγιστικά- την άλλη μέχρι το επίσης ανατρεπτικό, βαθιά ανθρώπινο και απολαυστικό φινάλε.

Ο Μάρκο Αντόνιο Ντε Λα Πάρρα είναι σύγχρονος, γνωστός θεατρικός συγγραφέας αλλά και ψυχίατρος. Πολυγραφότατος (περισσότερα από εβδομήντα θεατρικά έργα, μυθιστορήματα, δοκίμια), που έχει βραβευτεί πολλές φορές για την δουλειά του και είναι μέλος της Ακαδημίας Καλών Τεχνών.
Δες φωτογραφίες:
Κώστας Βουτσάς με την σύντροφο του Αλίκη

Τάσος Ιορδανίδης, Θάλεια Ματίκα

Ισαβέλλα Βλασιάδου

Νικολέτα Καρρά

Ματθίλδη Μαγγίρα

Νικολέτ Καρρά, Πέτρος Λαγούτης

Άννα Ανδριανού, Κρατερός Κατσούλης, Υρώ Λούπη

Κρατερός Κατσούλης, Θάλεια Ματίκα, Πέτρος Λαγούτης, Τάσος Ιορδανίδης

Read More

And More