Πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες στο θέατρο για τον Κ. Μαρτάκη! Φωτογραφίες

Στο θεατρικό σανίδι βρίσκεται και πάλι ο Κώστας Μαρτάκης που έκανε χθες βράδυ επίσημη πρεμιέρα με την ποπ ρομαντική κομεντί “(ΔΕ) ΣΕ ΘΕΛΩ”. Ο γνωστός ερμηνευτής συνεργάζεται με την Ευαγγελία Μουμούρη, την Μυριέλα Κουρεντή και τον Άγγελο Μπούρα στην πρωτοποριακή παράσταση που σκηνοθετεί ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Το TLIFE βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης στο Badminton Loft και απαθανάτισε όλους τους επώνυμους που έδωσαν το “παρών”. Ανάμεσά τους ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου που φέτος συνεργάζεται με τον Κώστα στο Κέντρο Αθηνών, η Κρυσταλλία, η Τζένη Τζιβεριώτη, η Εύα Νάθενα και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Είναι οι παράλληλες ιστορίες δύο ζευγαριών από την αρχή της σχέσης τους μέχρι και σήμερα. Το έργο μιλάει για τη σημερινή δυσκολία που μία ολόκληρη γενιά αντιμετωπίζει ως προς τη δέσμευση και τη συνύπαρξη, που στην ουσία όμως είναι η βαθύτερή της ανάγκη.

Η παράσταση με πολύ χιούμορ αλλά και μουσική από τη δεκαετία του ’90 -στο μεγαλύτερο μέρος της- παρουσιάζει τέσσερις πολύ αναγνωρίσιμους σημερινούς χαρακτήρες που προσπαθούν να συνυπάρξουν με το ταίρι τους.

Θα μπορούσε να είναι ένα συμβατικό μιούζικαλ δωματίου, ή μία απλή κωμωδία αλλά το “(ΔΕ) ΣΕ ΘΕΛΩ” για πρώτη φορά συνδυάζει γνωστά μας τραγούδια με την ιστορία σαν οργανικό της κομμάτι. Δίνει βαρύτητα στο λόγο και φιλοδοξεί να είναι μία πρόταση για το ελληνικό μουσικό θέατρο.

Δες φωτογραφίες:

Νατάσα Θεοδωρίδου

Γιώργος Καπουτζίδης, Δήμητρα Σιγάλα

Τζένη Τζιβεριώτη, Χάρης Σιανίδης

Κρυσταλλία

Άννα Παναγιωτοπούλου

Μαρία Κάλαγκμπορ, Dj Kas

Read More

And More