Πρεμιέρα με πολλούς celebrities για την παράσταση “Ο Συμβολαιογράφος” [pics]

Το βράδυ της Τρίτης, οι celebrities φόρεσαν τα καλά ρούχα τους, το πιο λαμπερό τους χαμόγελο και βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να δώσουν το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Ο Συμβολαιογράφος” με πρωταγωνιστές τους: Σταμάτης Φασουλής, Αντώνης Λουδάρος, Ευγενία Δημητροπούλου, Ρένος Ρώτας, Δημήτρης Καραμπέτσης, Κώστας Φαλελάκης, Αλέξανδρος Πέρρος, Μαίρη Χάγια, Όλγα Σκιαδαρέση.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Αργοστόλι 1882: Ο κόντες Ναννέτος, ένας από τους πιο αξιοσέβαστους τοπικούς άρχοντες της Κεφαλονιάς βρίσκεται δολοφονημένος στην κάμαρά του. Καθώς οι αρχές ψάχνουν να βρουν τον ένοχο, τα πράγματα περιπλέκονται όταν εμφανίζονται δύο διαθήκες του κόντε. Η μία, γραμμένη ανεπίσημα, αφήνει γενικό κληρονόμο τον νεαρό Ροδίνη που δούλευε ως γραμματικός δίπλα στον κόντε ενώ στη δεύτερη, αυτή που εμφανίζει ο συμβολαιογράφος Τάπας, φαίνεται ως γενικός κληρονόμος ο ανιψιός του, Γεράσιμος Ναννέτος. Το παράδοξο είναι πως και οι δύο διαθήκες φέρουν την υπογραφή του κόντε Ναννέτου. Ποια είναι όμως η πραγματική διαθήκη;

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε όλα τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο θέατρο Χώρα, προκειμένου να στηρίξουν τους ηθοποιούς και να τους χαρίσουν το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Δες τις φωτογραφίες:

Κάτια Δανδουλάκη

Χριστίνα Κοντοβά, Τζόνι Καλημέρης

Ξένια Καλογεροπούλου, Ευδοκία Ρουμελιώτη

Κατερίνα Λέχου, Ναταλία Δραγούμη

Ελεονώρα Ζουγανέλη, Ελένη Ράντου

Ελένη Ράντου

Γιάννης Σκιαδαρέσης με την κόρη του

Χρήστος Σπανός, Μαρίνα Ψάλτη, Νένα Μεντή, Κατερίνα Λέχου

 

Μαριάννα Τουμασάτου, Τζόυς Ευείδη

Αλέξανδρος Σταύρου, Μαριάννα Τουμασάτου, Ρένος Ρώτας

Χρήστος Χωμενίδης, Γωγώ Μπρέμπου

Πέτρος Ζούλιας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Read More

And More