Πρίγκιπας Αλβέρτος – Πριγκίπισσα Σαρλίν: Έστειλαν τα δίδυμα σε δημόσιο σχολείο!

Πρώτη μέρα στο σχολείο για τα δίδυμα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό και της αγαπημένης του πριγκίπισσας Σαρλίν. Ο Ζακ και η Γκαμπιέλλα έγιναν 4,5 ετών και ξεκίνησαν τον παιδικό σταθμό, σαν δυο κανονικά παιδάκια. Αυτός είναι και ο λόγος που οι γονείς τους επέλεξαν να τα στείλουν στο δημόσιο σχολείο και όχι σε κάποιο ιδιωτικό.

Σύμφωνα με το «Nice Matin», τα διδυμάκια θα φοιτήσουν στην τάξη των 4 έως 5 ετών στο δημόσιο παιδικό σταθμό Stella, στην συνοικία «Condamine» στο Μονακό και είναι πολύ χαρούμενα. Όπως αποκάλυψε μάλιστα, ο πρίγκιπας Αλβέρτος σε πρόσφατες δηλώσεις, η κόρη του όλο το καλοκαίρι ανυπομονούσε να επιστρέψει στα μαθητικά θρανία «Ξυπνούσε κάθε μέρα και ρωτούσε αν θα πάει στο σχολείο», είχε δηλώσει ο χαρούμενος μπαμπάς της.

Το ίδιο περήφανη, όμως, φαίνεται πως είναι και η πριγκίπισσα Σαρλίν για τα δυο αγγελούδια της. Η ίδια μάλιστα, αν και κάνει σπάνια αναρτήσεις στα social media< αυτήν τη φορά ανέβασε μια φωτογραφία με τις σχολικές τσάντες των παιδιών της. «Απασχολημένα στο σχολείο», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα, πως παρ’ όλο που την προηγούμενη χρονιά ο διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Ζακ και η αδελφή του Γκαμπριέλλα φοιτούσαν σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο, φέτος ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η σύζυγός του Σαρλίν, αποφάσισαν να τα βάλουν σε δημόσιο σχολείο, ώστε να έχουν μια φυσιολογική απλή ζωή, όσο αυτό είναι δυνατόν.

Rentrée scolaire du Prince Héréditaire Jacques et de la Princesse Gabriella

Rentrée scolaire du Prince Héréditaire Jacques et de la Princesse Gabriella.© Eric Mathon / Palais princier

Gepostet von Palais Princier de Monaco – Prince's Palace of Monaco am Dienstag, 10. September 2019

Η επιστροφή των δίδυμων στο σχολείο!

Read More

And More