Πρίγκιπας Αλβέρτος – Σαρλίν του Μονακό: Επέτειος 12 χρόνων γάμου για το ζευγάρι

Δώδεκα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό παντρεύτηκαν και την Κυριακή 2/7 γιόρτασαν την επέτειό τους.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό έχουν αποκτήσει δύο δίδυμα παιδιά,  τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα.

Η σχέση του ζευγαριού πέρασε από σαράντα κύματα, αφού τα δύο τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα για την Σαρλίν του Μονακό, αφού υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις στη Νότια Αφρική, κατά τη διάρκεια των 10 μηνών της παραμονής της εκεί, ενώ στη συνέχεια παρέμεινε για αρκετούς μήνες και σε μια ιδιωτική κλινική στην Ελβετία.

Μετά από μία αρκετά δύσκολη περίοδο της ζωή της, η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό φαίνεται πως έχει βρει και πάλι τα πατήματά της, έχοντας γυρίσει σελίδα οριστικά στο παρελθόν.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, αναρτήθηκε μία τρυφερή φωτογραφία του πρίγκιπα Αλβέρτου και της Σαρλίν του Μονακό, η οποία τραβήχτηκε τον Απρίλιο στο τουρνουά ράγκμπι Sainte Devote.

«Ευτυχισμένη επέτειος γάμου στις Υψηλότητές τους πρίγκιπα Αλβέρτο και πριγκίπισσα Σαρλίν», έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας που τους έδειχνε να είναι χαρούμενοι και να συνομιλούν. 

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά λίγο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σίδνεϊ, το 2000. Στις 23 Ιουνίου 2010 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, με τη Σαρλίν να φοράει ένα μοναδικό δαχτυλίδι αρραβώνων με διαμάντια.

Δες την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Palais Princier de Monaco (@palaisprincierdemonaco)

Read More

And More