Πρίγκιπας Φίλιππος: Σε τροχιά γάμου ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την πάμπλουτη κληρονόμο Νίνα Φλορ!

Πρίγκιπας Φίλιππος: Σε τροχιά γάμου ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την πάμπλουτη κληρονόμο Νίνα Φλορ! | tlife.gr

Ο μικρότερος γιος του Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας βρήκε έναν αληθινό και άδολο έρωτα στο πρόσωπο της καλλονής Ελβετής Nina Flohr. Ο πρίγκιπας Φίλιππος της Ελλάδας και της Δανίας μπορεί να έχει ταυτιστεί τα τελευταία χρόνια από τα media Μεγάλης Βρετανίας και ΗΠΑ ως το απόλυτο it boy και να θεωρείται ως ο τελευταίος περιζήτητος single αριστοκράτης των ευρωπαϊκών οίκων, αλλά ο 32χρονος γαλαζοαίματος έρχεται να τους διαψεύσει όλους. Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου οδεύει προς τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς φαίνεται πως ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του και πάμπλουτη κληρονόμο, Nina Flohr, με την οποία διατηρούν σχέση μόλις μερικούς μήνες.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Realnews, ο ανεπίσημος αρραβώνας τους πριν από λίγο καιρό – είδηση που φιλοξενήθηκε σε όλες τις κοσμικές στήλες εφημερίδων και περιοδικών στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα – ήταν απλώς η επιβεβαίωση για όλους όσους συναναστρέφονται το ζευγάρι πως οι δυο τους βιάζονται να ενώσουν τις ζωές τους και να δεσμευτούν για ένα κοινό ευτυχισμένο μέλλον.

Μάλιστα, πριν μερικές εβδομάδες, ο πρίγκιπας Φίλιππος και η αγαπημένη του έκαναν από κοινού και την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή τους, γεγονός που στους κύκλους των «γαλαζοαίματων» δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση. Το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε το παρών στον βασιλικό γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας, εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ της Αγγλίας, γεγονός που σχολιάστηκε ιδιαίτερα…

Ποια είναι η Nina Flohr

Η σύντροφος του πρίγκιπα Φιλίππου είναι μία γυναίκα δραστήρια και χειραφετημένη, η οποία έχει επιλέξει να ζει ως σύγχρονος νομάς μεταξύ Αμερικής, Μοζαμβίκης και Μεγάλης Βρετανίας. Κόρη του Thomas Flohr, ιδρυτή και ιδιοκτήτη της VistaJet, και της Katharina Flohr, η οποία είναι η καλλιτεχνική διευθύντρια του περιώνυμου οίκου Faberge, ενώ για ένα φεγγάρι υπήρξε fashion director στα ξεκινήματα της Vogue Hellas, η αεικίνητη 31χρονη έχει αναλάβει creative director στην πατρογονική επιχείρηση – και μάλιστα, καυχιέται γι’ αυτό.

Βέβαια, το μέχρι σήμερα το μεγάλο έργο ζωής της είναι το Kisawa, ένα exclusive resort και περιβαλλοντικό καταφύγιο στις ακτές της Νοτιοανατολικής Αφρικής, στη Μοζαμβίκη. Φυσικά, όποιος ρίξει έστω μία κλεφτή ματιά στην απερίγραπτη ομορφιά του τοπίου και του resort οφείλει να συγκινηθεί. Η σύντροφος του Φιλίππου έχει βρει την γαλήνη, την ηρεμία και ένα πολύ προσωπικό καταφύγιο σε αυτό τον τόπο.

READ more