Πρίγκιπας Harry: Ένας… απλός γαλαζοαίματος! Επέλεξε εμπορική πτήση για να επιστρέψει στο Λονδίνο

Μπορεί να είναι μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο πρίγκιπας Harry δεν ταξιδεύει με τακτικές, εμπορικές πτήσεις, όπως ο υπόλοιπος κόσμος. Ο Δούκας του Sussex, ο οποίος έγινε πρόσφατα πατέρας εθεάθη από θαυμάστρια της βασιλικής οικογένειας με «αετίσιο μάτι» σε μια πτήση από τη Ρώμη στο Λονδίνο μετά το ταξίδι του στην Ιταλία για το κύπελλο Sentebale ISPS Handa Polo Cup για τη στήριξη της οργάνωσης Sentebale, που ίδρυσε το 2006 μαζί με τον πρίγκιπα Σέισο του Λεσόθο.

Η οργάνωση έχει αποστολή τη στήριξη παιδιών που έχουν προσβληθεί από AIDS και πλήττονται από ακραία φτώχεια στη Μποτσουάνα και στο Λεσόθο.

Η Έιμι Γκάρικ δημοσιοποίησε φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι στο Facebook οι οποίες αναδημοσιεύθηκαν στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι παρατήρησε ότι το μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ήταν στην πτήση της με την British Airways, ενώ περίμενε να χρησιμοποιήσει το μπάνιο του αεροπλάνου.

«Καθώς στεκόμουν εκεί, κοιτάζω και βλέπω έναν άντρα που έμοιαζε με τον πρίγκιπα Χάρι. Και φορούσε βέρα και φαινόταν πολύ κουρασμένος» έγραψε.

Ένας τύπος δίπλα του έμοιαζε με προσωπικό ασφάλειας και με κοίταζε. Τελικά, το μυαλό μου λειτούργησε και συνειδητοποίησα ότι είναι ο πρίγκιπας Χάρι στο ταξίδι της επιστροφής στο Λονδίνο από τη Ρώμη.

Η Έιμι Γκάρικ έγραψε ότι ο Χάρι «χαμογέλασε ευγενικά και είπε “γεια” όταν συνειδητοποίησε ότι κατάλαβα ποιος ήταν».

«Προσπάθησα να βγάλω μια φωτογραφία καθώς εξερχόταν από το αεροπλάνο. Δεν ήθελα να τον ενοχλήσω και να τον κάνω να αισθανθεί άσχημα, αλλά δεν τον βλέπουμε κάθε μέρα!» συνέχισε.

Σύμφωνα με το Vogue, η βασιλική οικογένεια μπορεί να εκμισθώσει ιδιωτικό αεροπλάνο, αν πρόκειται να παραστεί σε επίσημη εκδήλωση, με τον ίδιο τρόπο που άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι πετούν με τσάρτερ.

Ωστόσο, τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας φαίνονται να προσπαθούν να μειώσουν το κόστος ταξιδεύοντας με εμπορικές πτήσεις όταν μπορούν για τις δημόσιες υποχρεώσεις τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More