Πρίγκιπας Harry: Κάνει 7 χρόνια ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει το θάνατο της μητέρας του!

Για τη ψυχική του υγεία και όσα τον «στοιχειώνουν» μίλησε ο πρίγκιπας Harry. Ο Δούκας του Sussex μίλησε σχετικά με την ψυχική του υγεία κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση που διοργάνωσε η αμερικανική τράπεζα JP Morgan στο Μαϊάμι, σύμφωνα με την New York Post και αναφέρθηκε στα χρόνια που κάνει ψυχανάλυση.

Ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή του από τότε που ο ίδιος και η σύζυγός του Meghan αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την βασιλική οικογένεια και να μετακομίσουν στον Καναδά.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ ο Harry μίλησε για την ψυχική υγεία και αποκάλυψε ότι κάνει ψυχοθεραπεία τα τελευταία 7 χρόνια για να προσπαθήσει να ξεπεράσει το τραύμα της απώλειας της μητέρας του. Αναφέρθηκε στο πώς τον επηρέασαν τα γεγονότα της παιδικής του ηλικίας και για το ότι μιλάει σε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας.

Ο 35χρονος, μίλησε επίσης για την απόφαση να απομακρυνθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα της πρώτης γραμμής, “επειδή θέλει να προστατεύσει την οικογένειά του.” Ο Harry παραδέχτηκε ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα και δήλωσε ότι δεν θέλει   η Meghan και ο γιος τους Archie να περάσει όσα πέρασε εκείνος ως παιδί.

Σύμφωνα με αναφορές η Meghan ήταν επίσης παρούσα στην εκδήλωση, όπου μίλησε για την αγάπη της για τον Harry.

Read More

And More