Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: To album του ρομαντικού πριγκιπικού γάμου τους!

Μόνο ως παραμυθένιος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle! Το πριγκιπικό ζεύγος έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης παρουσία της βασιλικής οικογένειας, διάσημων προσωπικοτήτων και στενών του φίλων. Ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Καρόλου και της Νταϊάνα και η πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς Suits ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor στις 12 το μεσημέρι (14:00 ώρα Ελλάδος).

Η Meghan Markle έφτασε στην εκκλησία στις 12:00 ακριβώς (ώρα Αγγλίας) αρχικά με τα δύο από τα δέκα παρανυφάκια ενώ στη συνέχεια τη συνόδευσε στον πρίγκιπα Harry, ο πρίγκιπας Κάρολος, ύστερα από δική της επιθυμία, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον πατέρα της. Η νύφη ήταν απαστράπτουσα μέσα στο Givenchy νυφικό της. Πιο συγκεκριμένα, το νυφικό σχεδίασε η Βρετανίδα Clare Waight Keller, η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Givenchy. Η διαμαντένια τιάρα που φόρεσε ήταν της Βασίλισσας Μαίρη.

Όταν ο πρίγκιπας Harry αντίκρισε τη μέλλουσα σύζυγό του, της είπε χαρακτηριστικά “Είσαι πανέμορφη!”. Ο Δούκας του Σάσεξ – όπως θα ονομάζεται πλέον – κοιτούσε την Meghan γεμάτος έρωτα, με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Μάλιστα, το πριγκιπικό ζεύγος κρατιόταν κατά τη διάρκεια του μυστηρίου χεράκι χεράκι, κάτι που απαγορεύεται από το πρωτόκολλο.

Μάλιστα μέχρι να φτάει η Meghan Markle στην εκκλησία, ο πρίγιπας Harry έδειχνε αγχωμένος και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του από τη συγκίνηση. Ο γάμος αυτός ήταν κάτι που ήθελε πολύ…

Και… ο Harry και η Meghan έδωσαν τους όρκους τους και ενώθηκαν μία για πάντα με τα ιερά δεσμά του γάμου!

Δες περισσότερες φωτογραφίες από τον πριγκιπικό γάμο της χρονιάς:

Φωτογραφίες: Reuters

Read More

And More