Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Αυτά θα είναι τα δέκα παρανυφάκια στον πριγκιπικό γάμο τους!

Oύτε ένα 24ωρο δεν έμεινε για τον πολυαναμενόμενο πριγκιπικό γάμο και οι Βρετανοί έχουν ξεχυθεί στους δρόμους,με σημαιάκια, καπέλα και φωτογραφίες του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle. Το ζευγάρι είναι έτοιμο για την μεγάλη ημέρα, με τελευταία εξέλιξη τη νύφη να ζητά από τον πεθερό της, πρίγκιπα Κάρολο να είναι εκείνος που θα την συνοδεύσει στο ναό, μετά τις από τις περιπέτειες του πατέρα της με τις paparazzi φωτογραφίες.

Προχθές το ζευγάρι ανακοίνωσε και τα δέκα παρανυφάνια που θα έχει στο γάμο του, καθώς η Meghan δυσκολευόταν να επιλέξει μια από τις κολλητές φίλες της για παράνυμφο. Φυσικά από την όμορφη αυτή δεκάδα, δεν θα λείπουν τα ανίψια τους George και Charlotte.

O πρίγκιπας Wiliam και η kate Middleton είχαν επίσης παιδάκια για παρανυφάκια στο γάμο τους αλλά υπήρχε “επικεφαλής” παράνυμφος, η Pippa Middleton. Aκολουθούν τα δέκα παρανυφάκια του αυριανού πριγκιπικού γάμου:

Πρίγκιπας George, 4 ετών: Ο τρίτος στη διαδοχή για το βασιλικό θρόνο θα είναι παρών την ημέρα του γάμου ενώ την ίδια εμπειρία έζησε πέρυσι στην γαμήλια τελετή της Pippa Middleton.
Πριγκίπισσα Charlotte, 3 ετών: Η κόρη των Kate και William ήταν επίσης πέρυσι παράνυμφος και στο γάμο της θείας της, Pippa Middleton.

Remi Litt, 6 ετών και Rylan Litt, 7 ετών: Η πρώτη είναι βαφτιστήρα της Μeghan και κόρη του Darren Litt και της Benita Litt, μιας από τις κοντινότερες φίλες της. Η δεύτερη είναι η μεγάλη αδερφή της.

Jasper Dyer, 6 ετών: Επίσης βαφτιστήρι του πρίγκιπα Ηarry και γιος των Amanda Dyer και Mark Dyer M.V.O. Ο Mark είναι πρώην αξιωματικός στη Φρουρά της Ουαλίας και φρόντιζε τον Harry όσο μεγάλωνε. Πολλοί τον θεωρούν κάτι σαν «δεύτερο πατέρα» του πρίγκιπα Ηarry και σίγουρα μέντορά του.

Ivy Mulroney, 4 ετών: Είναι κόρη της κολλητής της Meghan, Jessica Mulroney και του Benedict Mulroney. Το νεαρό κορίτσι γνωρίζει από καιρό τον Χάρι, συγκεκριμένα από τότε που το ζευγάρι κρυβόταν στο σπίτι των γονιών της, τις πρώτες μέρες της σχέσης τους.

https://www.instagram.com/p/Bg_5-3jgqa8/

Florence van Cutsem, 3 ετών: Είναι βαφτιστήρα του πρίγκιπα Harry και κόρη των Alice van Cutsem και Major Nicholas van Cutsem. Σίγουρα θα θυμάσαι το μικρό κορίτσι που έκλεινε δυσαρεστημένο τα αυτιά του στο γάμο του William και της Κate το 2011, τώρα πρόκειται για την μεγάλη του αδερφή.

Zalie Warren, 2 ετών: Η μικρότερη σε ηλικία παράνυμφος είναι βαφτιστήρα του πρίγκιπα Harry και κόρη των Zoe Warren και Jake Warren, πολύ καλών του φίλων.

John και Brian Mulroney, 7 ετών: Τα δίδυμα αγόρια των Jessica και Benedict Mulroney. Όπως και η αδερφή τους Ivy (που θα είναι επίσης παρανυφάκι), γνωρίζουν από καιρό τον πρίγκιπα Harry και την Μeghan Markle.

https://www.instagram.com/p/BiwbExtApEH/

Read More

And More