Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Επέστρεψαν μαζί στο Λονδίνο! Πιο λαμπερή από ποτέ η δούκισσα του Sussex [pics]

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Επέστρεψαν μαζί στο Λονδίνο! Πιο λαμπερή από ποτέ η δούκισσα του Sussex [pics] | tlife.gr

Με αέρα νίκης επέστρεψαν στο Λονδίνο ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, ύστερα από την απόφασή τους να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μετακομίσουν μόνιμα στον Καναδά. Το ζευγάρι έκανε την πρώτη κοινή του εμφάνιση στα Endeavour Fund Awards στο Mansion House της βρετανικής πρωτεύουσας και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η εμφάνισή τους αυτή είναι μία από τις τελευταίες τους υποχρεώσεις ως μέλη της βασιλικής βρετανικής οικογένειας, προτού ολοκληρωθεί και επίσημα η παραίτηση από τα καθήκοντά τους τον Απρίλιο του 2020. Η Meghan Markle ήταν πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ, μέσα στο midi φόρεμα σε γαλάζια απόχρωση που επέλεξε να φορέσει, δια χειρός Victoria Beckham, το οποίο συνδύασε με soft clutch και suede γόβες Manolo Blahnik.

Με πολύ αυτοπεποίθηση και άκρως ευδιάθετοι, η Meghan και ο Harry περπάτησαν κάτω από την βροχή χεράκι χεράκι για να πάνε στην εκδήλωση!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Image

READ more