Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Η πρώτη τους χριστουγεννιάτικη κάρτα με πρωταγωνιστή τον μικρό Archie!

Καλά Χριστούγεννα και από τη βασιλική οικογένεια! Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έστειλαν την πρώτη τους χριστουγεννιάτικη κάρτα μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, τον περασμένο Μάιο! Στο τρυφερό στιγμιότυπο, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex ποζάρουν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ στο επίκεντρο είναι ο αξιολάτρευτος γιος τους, Archie, ο οποίος πλέον είναι επτά μηνών.

Η εορταστική ασπρόμαυρη κάρτα δημοσιεύτηκε πριν λίγες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το Queen’s Commonwealth Trust και λέει: «Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά από την οικογένειά μας στις δικές σας». Στο κάτω μέρος αναφέρει: «Φέτος επιλέξαμε να στείλουμε τις χριστουγεννιάτικες κάρτες μας ηλεκτρονικά».

 

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν πάρει άδεια 6 εβδομάδων από τα βασιλικά τους καθήκοντα και εδώ και μερικές ημέρες βρίσκονται στον Καναδά, όπου περνούν ποιοτικό χρόνο ως οικογένεια. Να σου θυμίσουμε πως η Δούκισσα του Sussex έμεινε για επτά ολόκληρα χρόνια στον Καναδά, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς Suits όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Read More

And More