Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Κι όμως «έφαγαν πόρτα» σε εστιατόριο!

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Ακόμη και στις… βασιλικές. Ναι, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle «έφαγαν πόρτα» σε εστιατόριο στον Καναδά. Τι συνέβη και δεν επέτρεψαν στο πριγκιπικό ζευγάρι να μπει στο εστιατόριο;

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, το πριγκιπικό ζευγάρι περνάει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του στον Καναδά και αποφάσισε να γευματίσει σε εστιατόριο του Βανκούβερ, ωστόσο οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να αρνηθούν το αίτημά του γιατί θεώρησαν ότι δεν υπάρχει η απαραίτητη φύλαξη ώστε να είναι ασφαλές.

Ο λόγος για τους Bev και Pierrer Koffel, τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου «Deep Cove Chalet», που είναι γνωστό για τα θαλασσινά του. Για την ακρίβεια, όπως έγινε γνωστό θεώρησαν ότι επειδή οι Δούκες του Sussex χρειάζονται περισσότερη προσοχή όσον αφορά στο κομμάτι της ασφάλειάς τους, αυτό αυτομάτως θα σήμαινε για τους ίδιους και τους υπόλοιπους πελάτες τους λιγότερη ελευθερία και περισσότερη… πίεση!

Έτσι, οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου αποφάσισαν να πουν «όχι» στο πριγκιπικό ζευγάρι και να φέρουν σε δύσκολη θέση τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle.

 

 

Read More

And More