Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Όλα όσα έγιναν στον πριγκιπικό τους γάμο λεπτό προς λεπτό!

Ο πολυαναμενόμενος πριγκιπικός γάμος της χρονιάς έφτασε στο τέλος του! Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ενώθηκαν σήμερα (19.05.18) με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 12:00 (ώρα Αγγλίας) στον Ναό του αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor. Μία ώρα μετά, η τελετή ολοκληρώθηκε και οι νιόπαντροι θα επιβιβαστούν σε άμαξα – Ascot Landau – και η γαμήλια πομπή θα περάσει από δρόμους της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα, η άμαξα που θα μεταφέρει το ζεύγος των νεόνυμφων θα διασχίσει το Windsor πριν επιστρέψει στην πλατιά, καταπράσινη λεωφόρο που οδηγεί στις πύλες του Πύργου.

Στη συνέχεια, το πριγκιπικό ζευγάρι θα δεχθεί τις ευχές των καλεσμένων του στο St George’s Hall, ενώ αργότερα το βράδυ ο πρίγκιπας Κάρολος θα παραθέσει ιδιωτική δεξίωση στην οποία θα παρακαθίσουν το ζευγάρι και οι πιο στενοί συγγενείς και φίλοι. Σύμφωνα με διοργανωτές γάμων του Λονδίνου, ο γάμος εκτιμάται ότι θα κοστίσει περίπου 43.000.000 δολάρια.

Η γαμήλια πομπή ξεκίνησε και θα κρατήσει 25 λεπτά ακριβώς

Το ζευγάρι βγήκε έξω από τον Ναό και έδωσε το πρώτο του φιλί!

Ο πριγκιπικός γάμος ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 15:00 (ώρα Ελλάδος) και όλα τα μέλη της οικογένειας θα βγουν για να χαιρετήσουν. Στη συνέχεια θα μεταφερθούν στο St George’s Hall για την μεσημεριανή δεξίωση με οικοδέσποινα την Βασίλισσα.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry είναι πλέον παντρεμένοι! Η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε στον εγγονό της τον τίτλο του Δούκα του Σάσεξ και έτσι η Αμερικανίδα ηθοποιός είναι πλέον η Δούκισσα του Σάσεξ. 

 

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry δίνουν όρκους αιώνιας πίστης, αγάπης και αφοσίωσης.

Η χορωδία τραγουδά το “Stand by me” για το νεόνυμφο ζευγάρι.

Ο πρίγκιπας Harry κοιτάει γεμάτος έρωτα την πλέον σύζυγό του! Η Αμερικανίδα ηθοποιός δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι παντρεύτηκε πλέον τον άντρα της ζωής της.

O Αμερικανός επίσκοπος τους συγκίνησε όλους με τον λόγο του

 

Η Kate Middleton μαζί με την Καμίλα και τον Πρίγκιπα Κάρολο

Η Meghan Markle φοράει την διαμαντένια τιάρα της Βασίλισσας Μαίρη

Το πριγκιπικό ζεύγος κρατιέται χεράκι χεράκι, κάτι που απαγορεύεται από το πρωτόκολλο.

Η Meghan Markle μπαίνει μέσα στην εκκλησία με τον πρίγκιπα Κάρολο. Ο πρίγκιπας Harry μόλις την είδε της είπε “Είσαι πανέμορφη”, με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.

 

Το νυφικό της είναι του οίκου μόδας Givenchy. Πιο συγκεκριμένα, το νυφικό σχεδίασε η Βρετανίδα Κλερ Γουέιτ Κέλερ, η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Givenchy. Η Κέλερ, η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε πέρυσι την καλλιτεχνική διεύθυνση του διάσημου γαλλικού οίκου μόδας, γνωρίστηκε με την Meghan Markle στις αρχές του 2018, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

“Το επίκεντρο του φορέματος είναι η ανοιχτή λαιμόκοψη που πλαισιώνει χαριτωμένα τους ώμους και τονίζει τη λεπτή μέση. Η γραμμή του νυφικού εκτείνεται προς τα πίσω με τρόπο ώστε να δημιουργούνται μαλακές στρογγυλές τσακίσεις που καλύπτονται από τριπλή μεταξωτή οργάντζα. Τα τρουά-καρ μανίκια προσθέτουν μια νότα εκλεπτυσμένου νεωτερισμού”, αναφέρει η ανακοίνωση των Ανακτόρων.

Στις 14:00 (ώρα Ελλάδος) ακριβώς η νύφη καταφτάνει έξω από την εκκλησία. Ο κόσμος καταχειροκροτεί την έλευση της Meghan Markle.

Τα δέκα παρανυφάκια έφτασαν στην εκκλησία.

Λίγο πριν τις 14:00 (ώρα Ελλάδας) η βασίλισσα Ελισάβετ φτάνει στην εκκλησία. Λίγο πριν την βασίλισσα κατέφθασαν και ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα.

Η μητέρα της Meghan Markle, Doria Ragland, βρίσκεται ήδη μέσα στην εκκλησία, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η Meghan Markle δεν καθυστέρησε καθόλου και λίγο πριν τις 14:00 έφτασε στον Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Windsor. Αναμένουμε να δούμε την είσοδό της στην εκκλησία.

Ο πρίγκιπας Harry περιμένει με αγωνία τη μέλλουσα σύζυγό του, η οποία από λεπτό σε λεπτό καταφτάνει στο εκκλησάκι.

Ο πρίγκιπας Harry φτάνει στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, συνοδευόμενος με τον αδερφό του, πρίγκιπα William, λίγο μετά τις 13:30 (ώρα Ελλάδας).

Η Meghan Markle ξεκίνησε για την εκκλησία γύρω στη 13:15, συνοδευόμενη με τη μητέρα της.

View this post on Instagram

The bride ♥️ #meghanmarkle

A post shared by The Catwalk Italia – TCI (@thecatwalkitalia) on

https://www.instagram.com/p/Bi9K_mNn07j/?tagged=royalwedding

Δες live όλα όσα γίνονται στο παρακάτω βίντεο:

Οι καλεσμένοι αρχίζουν και καταφτάνουν στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor και ήδη βρίσκονται εκεί ο David με την Victoria Beckham, η Amal Alamuddin και ο George Clooney, η Pippa Middleton με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, James Matthews, η Oprah Winfrey, ο Elton John, η Priyanka Chopra.

https://www.instagram.com/p/Bi9EzHPBbls/?tagged=royalwedding

David και Victoria Beckham

https://www.instagram.com/p/Bi9Gx3wl3-x/?tagged=royalwedding

https://www.instagram.com/p/Bi9Gt6zh7ux/?tagged=royalwedding

Oprah Winfrey

Παρόλο που είχε ακουστεί πως η Pippa Middleton δεν θα έδινε το παρών στον πριγκιπικό γάμο της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, τελικά ήταν όλα φήμες και η μικρότερη αδερφή της Kate Middleton βρίσκεται ανάμεσα στους καλεσμένους, συνοδευόμενη με τον σύζυγό της James Matthews.

Ο James William Middleton, ο μικρότερος αδερφός της Δούκισσας του Κέιμπριτζ

Serena Williams – Alexis Ohanian

Serena Williams

Ο David και η Victoria Beckham με τους Sir Elton John και David Furnish

https://www.instagram.com/p/Bi9KQpvgbzO/?tagged=royalwedding

Priyanka Chopra

James Corden – Julia Carey

Η συμπρωταγωνίστρια της Meghan Markle στην σειρά Suits, Gina Torres

Ο επίσης ηθοποιός της σειράς Suits, Rick Hoffman

Charles Spencer – Karen Spencer

James Blunt – Sofia Wellesley

Ο Βρετανός Παραολυμπιονίκης David Henson με την σύζυγό του Hayley Henson

James Haskell – Chloe Madeley

Lady Kitty Spencer

Το πρόγραμμα του γάμου

11.30 – 13.00: Άφιξη των καλεσμένων με άμαξες στον Round Tower και στην συνέχεια πεζοί θα κατευθυνθούν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

13.20: Άφιξη των μελών της βασιλικής οικογένειας. Θα μπαίνουν στην εκκλησία, από συγκεκριμένη είσοδο την Galilee Porch.

13.45: Άφιξη του γαμπρού, πρίγκιπα Harry μαζί με τον αδερφό του πρίγκιπα William κοντά στην δυτική είσοδο του παρεκκλησίου. Θα περπατήσουν προκειμένου να χαιρετήσουν τους πολίτες που θα έχουν συγκεντρωθεί για τον γάμο.

13.55: Άφιξη της Βασίλισσας. Θα είναι το τελευταίο μέλος της βασιλικής οικογένειας που θα φτάσει όπως προβλέπει το πρωτόκολλο.

13.59: Ένα λεπτό πριν ξεκινήσει η τελετή θα φτάσει και η νύφη. Η Meghan Markle θα φτάσει στην εκκλησία με αυτοκίνητο μαζί με την μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ. Θα χαιρετάει το πλήθος μέσα από το αυτοκίνητο και όταν θα φτάσει έξω από την εκκλησία η μητέρα της θα παραχωρήσει την θέση της στα παρανυφάκια και θα μπει από άλλη είσοδο.

14.00: Έναρξη της γαμήλιας τελετής. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

15.00: Να μας ζήσουν! Οι νεόνυμφοι θα βγουν από τα δυτικά σκαλοπάτια της εκκλησίας. Όλα τα μέλη της οικογένειας θα βγουν για να του χαιρετήσουν και από εκεί και για 25 λεπτά που η άμαξα που θα τους μεταφέρει στο St George’s Hall για την μεσημεριανή δεξίωση με οικοδέσποινα την Βασίλισσα θα αποθεώνονται από τον κόσμο στους δρόμους του Γουίνδσορ. Θα έχουν στην διάθεσή τους και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες δυο άμαξες. Μια κλειστή και μια ανοικτή. Άλλωστε ο φόβος της βροχής είναι συνήθεια στο Λονδίνο.

21.00: Η βραδινή δεξίωση δεν πρόκειται να μεταδοθεί τηλεοπτικά. Η δεξίωση θα γίνει στο Frogmore House με οικοδεσπότη τον πρίγκιπα Κάρολο. Οι τηλεθεατές θα δουν μόνο το πριγκιπικό ζεύγος όταν θα αποχωρούν από το παλάτι του Γουίνδσορ για την δεξίωση.

Πώς έγινε η πρόταση γάμου

Η πρόταση γάμου έγινε αρχές Νοεμβρίου στο Nottingham Cottage του παλατιού του Kensington, όπου η Meghan και ο Harry χαλάρωναν και έψηναν κοτόπουλο. Η πρόταση έγινε πολύ φυσικά και ρομαντικά, ο πρίγκιπας γονάτισε, αλλά η ηθοποιός δεν τον άφησε καν να ολοκληρώσει και του απάντησε “μπορώ να πω ναι;”». “Δεν με άφησε να τελειώσω και στη συνέχεια αγκαλιαστήκαμε και έβαλα το δαχτυλίδι στο δάχτυλό της. Αυτό ήταν! Μία πραγματικά γλυκιά στιγμή μονάχα για εμάς! Νομίζω κατάφερα να την εκπλήξω» είχε εξομολογηθεί ο Πρίγκιπας Harry στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη.

Ποια είναι η Meghan Markle;

Η Meghan Markle γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1981, στο Los Angeles και είναι 36 ετών. Η μητέρα της είναι Αφροαμερικανίδα, πρώην ταξιδιωτική πράκτορας, η οποία ασχολείται πια με την γιόγκα, ενώ ο πατέρας της είναι συνταξιούχος διευθυντής φωτογραφίας, ο οποίος έχει τιμηθεί και με βραβείο Emmy για τη δουλειά του. Η Meghan αποφοίτησε από το Northwestern University Communication στο Illinois, όπου σπούδασε θέατρο και διεθνείς σχέσεις.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη με τον παραγωγό και μάνατζερ, Trevor Engelson. Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί για επτά χρόνια, πριν επισημοποιήσει την σχέση του το 2011 και πάρει διαζύγιο το 2013. Η Meghan έγινε ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά Suits, όπου υποδύεται την νεαρή δικηγόρο, Rachel Zane. Άλλες σειρές που έχει πάρει μέρος είναι οι General Hospital, CSI New York, Knight Rider, 90210 και Without A Trace.

Μάλιστα, πέρα από την καριέρα της στην υποκριτική, είχε και ένα lifestyle blog, το The Tig, στο οποίο ανέβαζε άρθρα σχετικά με μόδα, ομορφιά, ταξίδια και φαγητό. Όμως, τον Απρίλιο του 2017 το έκλεισε, καθώς η σχέση της με τον Πρίγκιπα άρχισε να γίνεται σοβαρή. Η Meghan Markle είναι γνωστή επίσης για την έντονη φιλανθρωπική και ακτιβιστική της δράση. Το 2016 έγινε Πρέσβειρα World Vision Canada και ταξίδεψε στη Ρουάντα για την εκστρατεία «Καθαρό Νερό», ενώ τα τελευταία χρόνια παλεύει για τα δικαιώματα των γυναικών.

Το σίγουρο είναι ότι η Meghan Markle διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα, ώστε να γίνει Πριγκίπισσα!

Φωτογραφίες: Reuters

Read More

And More