Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Όλη η αλήθεια για τις διακοπές των Χριστουγέννων μακριά από τη βασίλισσα!

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Όλη η αλήθεια για τις διακοπές των Χριστουγέννων μακριά από τη βασίλισσα! | tlife.gr

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να σπάσουν για μια ακόμη φορά την παράδοση, να αφήσουν στην άκρη το πρωτόκολλο και να κάνουν Χριστούγεννα μακριά από τη βασιλική οικογένεια. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει τον μικρό Archie και να γιορτάσει τα πρώτα του Χριστούγεννα με την μητέρα της Δούκισσας του Sussex, την Doria Ragland στην Αμερική.

Η επίσημη ανακοίνωση μάλιστα του παλατιού, ανέφερε πως η οικογένεια του Harry δεν θα περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων στο Sandringham μαζί με τον πρίγκιπα William και την οικογένειά του, αλλά και την Βασίλισσα Ελισάβετ. Και όπως καταλαβαίνεις τα βρετανικά tabloids πήραν «φωτιά». Τι συνέβη όμως, και το ζευγάρι πήρε αυτήν την απόφαση.

Αρχικά πολλοί ανέφεραν πως ήταν επιθυμία της Meghan Markle να βρεθεί στις γιορτές στην Αμερική με την μητέρα της. Τόσο η ίδια, όσο και ο Harry, άλλωστε έχουν δείξει πως προσπαθούν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή και δεν μένουν κολλημένοι στο πρωτόκολλο. Ωστόσο, όπως αναφέρει το US Weekly, ο λόγος αυτής της απόφασης είναι πιο βαθύς!

Σύμφωνα με πηγή στο Us Weekly ο Harry και η Meghan προτιμούν τα πρώτα Χριστούγεννα του γιου τους να τα περάσουν σε μία μικρή, ιδιαίτερη και οικογενειακή συγκέντρωση, με την Doria, παρά στο Sandringham. Η κόντρα του Harry με τον William είναι ίσως η βασικότερη αιτία αυτής της απομάκρυνσης. Θέλουν τα Χριστούγεννα του Archie να είναι ιδιαίτερα και γι’ αυτό θα είναι απλά οι 3 τους.

Η πηγή μάλιστα ανέφερε πως όλα αυτά τα γεγονότα τους έχουν προκαλέσει τρομερό στρες και γι’ αυτό το μόνο που θέλουν είναι να προστατέψουν την οικογένειά τους, που είναι και η πρώτη και μόνη προτεραιότητα τους.

READ more