Πρίγκιπας Κάρολος: Έτσι αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα

Ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν ο πρώτος από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έκανε δημόσια εμφάνιση, μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη του γιου του, Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Ο Κάρολος επισκέφθηκε ένα κέντρο εμβολιασμού στο Λονδίνο, προκειμένου να περάσει το μήνυμα ότι η διστακτικότητα του κόσμου απέναντι στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού πρέπει να καταπολεμηθεί.

Όπως μεταδίδει το ETonline, o 72χρονος ρωτήθηκε από έναν ρεπόρτερ: «Κύριε, πώς σας φάνηκε η συνέντευξη;», αλλά δεν θέλησε να πει απολύτως τίποτα και απλά «χαμογέλασε νευρικά».

Σου θυμίζουμε, πως ο Χάρι στη συνέντευξή του στο δίκτυο CBS αποκάλυψε ότι ο πατέρας του σταμάτησε να απαντά στις κλήσεις του, μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασής τους με τη Μέγκαν να αφήσουν τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μετακομίσουν στον Καναδά. «Υπάρχουν πολλά που πρέπει να δουλευτούν εδώ – νιώθω πραγματικά απογοητευμένος. Επειδή έχει περάσει κάτι παρόμοιο. Ξέρει πώς είναι αυτός ο πόνος και μιλάμε για τον εγγονό του, τον Άρτσι. Αλλά ταυτόχρονα θα τον αγαπώ πάντα. Και θα συνεχίσω να το έχω ως μία από τις πρώτες προτεραιότητές μου, την θεραπεία αυτής της σχέσης» δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι.

Πηγή φωτογραφίας: Splashnews

Read More

And More