Πρίγκιπας Κάρολος – Καμίλα: Έκλεισαν 15 χρόνια γάμου! [video}

Μετά από 14 μέρες καραντίνας ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα είναι και πάλι μαζί και γιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους εν μέσω καραντίνας. Ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ που είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό και η σύζυγός του που ήταν αρνητική στο τεστ –αλλά παρέμεινε 14 μέρες σε καραντίνα σε άλλο δωμάτιο, είχαν απομονωθεί από τις 25 Μάρτη. Τώρα όμως, γιόρτασαν μαζί την 15η επέτειο του γάμου τους.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί, μετά την ταραχώδη σχέση του και το διαζύγιο του Καρόλου με την Νταϊάνα στο δημαρχείο του Windsor στις 9 Απριλίου του 2005. Τον πολιτικό γάμο ακολούθησε ευλογία από την εκκλησία, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor.

Το ζευγάρι πέρασε το μήνα του μέλιτος στην εξοχική βασιλική κατοικία Μπιρκχολ, στη Σκωτία. Και εκεί βρέθηκε τώρα, 15 χρόνια μετά για να γιορτάσει την επέτειό του μαζί με τα δυο σκυλάκια του: Μπεθ και Μπλούμπελ.

https://www.instagram.com/p/B-wfNi_hyYl/

Το ζευγάρι μάλιστα πόζαρε δίπλα δίπλα έξω από την εξοχική οικία τους στην Σκωτία και η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα του οίκου Clarence στο Instagram. Και ακολούθησε ένα τρυφερό video με τις καλύτερες στιγμές τους από το γάμο μέχρι σήμερα!

Read More

And More