Πρίγκιπας Κάρολος – Καμίλα: Καρέ – καρέ η άφιξή του βασιλικού ζεύγους στην Ελλάδα! Φωτογραφίες

Λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα κατέφθασαν στην Ελλάδα με το Royal Air Force της βασιλικής βρετανικής οικογένειας. Η επίσκεψη τους στην χώρα μας θεωρείται ιστορική, αφού σπάνια ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας επισκέπτεται την Ελλάδα επίσημα. Το ζευγάρι έφτασε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 14:54 ακριβώς με τον Κάρολο να κατεβαίνει από το αεροσκάφος πρώτος και την Καμίλα να τον ακολουθεί ντυμένη στα λευκά.

Ο γενικός γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας αλλά και ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τον πρίγκιπα και τη σύζυγό του, Δούκισσα της Κορνουάλης.

Δες καρέ – καρέ την άφιξή του βασιλικού ζεύγους στην Ελλάδα:

Αμέσως, μετά την άφιξη στην Ελλάδα, το ζεύγος βρέθηκε στο μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη, όπου ο πρίγκιπας της Αγγλίας κατέθεσε στεφάνι, έχοντας στο πλευρό του την Καμίλα. (Δες εδώ φωτογραφίες)

Και φυσικά ακολούθησε η επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου για την συνάντηση του Καρόλου με τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο Κάρολος, γνωστός για την αγάπη του στην Ελλάδα, αναμένεται να μιλήσει με θερμά λόγια για την χώρα μας και να σπάσει τον πάγο που υπάρχει ανάμεσα στην Ελλάδα και την βασιλική οικογένεια εδώ και δεκαετίες.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More