Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη διάγνωση της Κέιτ Μίντλετον για τον καρκίνο

Σχεδόν ένα μήνα μετά την αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον ότι θα ξεκινήσει χημειοθεραπείες μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ επέστρεψε στα social media. 

Στην πρώτη ανάρτησή του, ο διάδοχος του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου έγραψε ένα δικό του σύντομο μήνυμα, τιμώντας τη Βρετανίδα Ρέιτσελ Ντέιλι, η οποία ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας.

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος είναι πρόεδρος της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας από το 2005, έγραψε χαρακτηριστικά: «Σε ευχαριστώ για τόσες πολλές αξέχαστες εμφανίσεις. Πολλά περισσότερα γκολ για τη Βίλα τώρα! W».

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ διέκοψε τις διακοπές του για το Πάσχα, με τα παιδιά του και τη σύζυγό του, για να μοιραστεί αυτό το πολύ ιδιαίτερο αφιέρωμα στην 32χρονη επιθετικό της Εθνικής Αγγλίας και της Άστον Βίλα, Ρέιτσελ Ντέιλι, που ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Στις 10 Απριλίου, το πρωί μετά τη νίκη της Αγγλίας στα προκριματικά του Euro 2025 με 2 – 0 επί της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, η Ντέιλι ανακοίνωσε την απόσυρσή της, έπειτα 84 εμφανίσεις και 16 γκολ με τη φανέλα των Τριών Λιονταριών.

Δες επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: Αναγκάστηκε να αποκαλύψει πως έχει καρκίνο μετά την απειλή διαρροής της είδησης

Read More

And More